xmax 250 park ampul hırsızlığı

Park ampulü çoğu motorda standart diye biliyorum ,
Başka birisi de almış olabilir, gerçi xmax'de led tarzı
ışıklandırma var,özel bir ampül mü kullanıyor xmax.

Hocam bir yanlışlık var ben ampulü değiştirirken 3 saat uğraştım motorun kafasını komple söküp takmak çok zahmetli kimse 10 tl lil bir ampul için o riske girmez.

Motorun sadece park ampullerini sökecekseniz kafa granajını sökmenize gerek yok(daha dün değiştirdim), eğer normal kısa yada uzun far ampullerini kast ediyorsanız haklısınız kolay sökülebilecek bir şey değiller.

heyecanlı olsun diye her zaman yaptığım gibi hemen son mesaja bakmadım
ağır ağır sindire sindire tüm mesajları okudum
devamını bekliyorum

Bence adam geldi ampulu onun calmadigini öğrendi.
Şimdi o kadar emin konusmusken geri vites de yapmak istemiyor konu sahibi arkadaş.

Takipteyim sonucu merak ediyorum o ampülleri kimin çaldığını bulman lazım tüm mt takipte

Konu güncel bugün nolacak merak ediyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Fernando gelecek mi? Maria onu yakalayabilecek mi? Hepsi bu gece saat 22.00 da mt.net de

Şuan ağız burun girmiş durumda ortalık kan revan pamuklar hazır cemat dünden razı büyrun cenaze namazına :p

başlarda gerilim filmiydi sona doğru hint sinemasına bağladı. bence atlayalım motorlara ve site garajına gidelim.yanımızda götürdüğümüz ampulleri gizlice takalım ve uzaklaşıp başlığı takip etmek üzere evlerimize dönelim...kalabalık gidelim ki bizi de dövmesin.selametle

Hocam bugün de mi gelmedi arkadaş yoksa?
Bak bir ampul yüzünden adamı evinden yurdundan ettin...

adam bi park ampulü çalınca, evi barkı taşıdı yeni ev aldı tabii. sen unut o park ampulünü. :)

Sonuç?

10karakter
10karakter
10karakter
10karakter
10karakter
10karakter
10karakter
10karakter
10karakter

son zamanlarda bu kadar merakla beklediğim başka bir şey yok valla ::pizza::

Bence adam gelip seni bi güzel dövecek, sonra diğer farını da alıp gidecek. Neden bilmem ama böyle bir senaryo canlandı gözümde..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence adam gelip seni bi güzel dövecek, sonra diğer farını da alıp gidecek. Neden bilmem ama böyle bir senaryo canlandı gözümde..

motosiklet net kimseye el kaldırtmaz el kadlıracak adamın kuşaklarına beton yetişmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar