xmax 250 park ampul hırsızlığı

Heyecanla sonucu bekliyoruz. Öyle bir hata yapmamıştır bence o adam.

Adam bence senin ampulleri çalıp çoktan meksika sınırını geçmiştir bu kadar zamanda :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun dostum garip şeyler iki gün önce de benim zealsun zs 150-19 depo üstü göstergesi çalındı lanet olsun parçayı hiç bir yerde bulamıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ona bunun yanlış bir davranış olduğunu söyle

Size bir tavsiye! aman dikkat edin ampül,ü kontrol ederken yakalanmayın sakın, sonra ihale sizde kalır derdinizi de anlatamazsınız, o yapmadıysa her gün yüz yüze geleceksiniz. ona karşı öyle bir ithamda bulunduğunuz için sizi siteye karşı kötüleyebilir, adın çıkacağına canın çıksın derler.

herkese merhaba

bu sabah motorumu çalıştırdığımda tek ampulun yanmadığını fark ettim sonra biraz inceleyince ampullerin değiştirildiğini anladım

şimdi aynı garajda xmax 400 kullanan birisi var onun motoru şuanda burda değil akşama gelecekmiş bu adamdan şüpheleniyorum

şuanda yaptığı hırsızlık için çok sinirliyim acaba akşama adamı dövsem mi?

yada 50 lira için yaptığı bu hırsızlığı yüzüne vurmalıyım kararsız kaldım...

Not: Muhtemelen o kişi bu forumda takılıyodur elbette evine geleceksin bakalım bu yaptığın yanına kalıyomu görüşücez

Hocam bir yanlışlık var ben ampulü değiştirirken 3 saat uğraştım motorun kafasını komple söküp takmak çok zahmetli kimse 10 tl lil bir ampul için o riske girmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar