Genel kanı ve veriler 225-228 arası iken, 240'i nasıl cok rahat gördüğünü merak ediyorum, ne alakası var ispat ile, benim de beğendiğim ama yetmeyeceğini düşünndüğüm bir motor.
Bizde 20 seneyi aşkın motosiklet üzerindeyiz, söylemlerin biraz abartı çok rahat 240 görüyordum, göremeyenin pilotajında problem vardır gibi bir yaklaşım ister istemez merak uyandırıyor.
Fizik matematik hesabından pek anlamam açıkçası, yukarıdaki arkadaş dişli oranları ve devir dakikayı hesaplamış, gaz vererek çıkabilme ihtimali olmadığını yazmış, genel kanıyı destekler şekilde.
Uçaktan atlayan bir insanın bilmem kaç km süratle aşağıya düşmesi gibi birşey. Yanılıyor muyum ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Bir şey rica edeceğim, Versys 1000 'in dişli oranı ile matematik hesabı kaç km sürat'i ifade ediyor? Aynı zamanda anladığım kadarı ile bu gerçek hızı ifade ediyor, yani GPS hızına eşit olduğunu düşünüyorum, Km 100 gösterirken Gps 95 gösteriyor, yani gerçek sürat.