XJ6 mı? Diversion mu? Bi el atın...

Motosikleti
BWS 100
Yapma etme gardaşım, 200'le gidilir mi yav ne ara nerede yaptın? Hoş üstünde iki dana 160 yapıyorduk ama :queen:

Mesela yani. :queen:

Gora'da şafak sezer'in, çungo'yu vurduktan sonra ki dediği gibi.
"Ortam gerildi bende vurdum, ne var yani"
Onu diyorum ortam bi şey olunca, bende bir yazayım dedim.

Yoksa yokuş aşağı 190. Düz yolda 175 falan. Rüzgar varsa 155 :mrgreen:
Sevgilerimle:rendeer:

Tamaaammm.. Kavga etmeyelim. Ben kararımı verdim ."Diversion ile 240 görülüyorsa ben Diversion alıyorum." :cherry:

Sonuç olarak naked çırpacak demek ki bizi. Diversion mantıklı. :silent::cat:

Bu motorların 2016 yılı zamlı fiyatları mantıksız değilmi? 32 falan

Tabi o fiyata o kadar alınacak motosiklet dururken mantıksız, ilkten iyiydi fiyatları sonradan sapıttılar. Satışlar bıçak gibi kesildi tabi. MT-07 doyuruyor yeterince herhalde. 32 edecek motosiklet kesinlikle değil 650F vs. dururken.

Son düzenleme:

DKN

ikiside aynı makina, sadece f versiyonu kafa grenajlı. rüzgarı kesmeye etkisi varsa f alın yoksa xj6 daha güzel görünüyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genel kanı ve veriler 225-228 arası iken, 240'i nasıl cok rahat gördüğünü merak ediyorum, ne alakası var ispat ile, benim de beğendiğim ama yetmeyeceğini düşünndüğüm bir motor.

Bizde 20 seneyi aşkın motosiklet üzerindeyiz, söylemlerin biraz abartı çok rahat 240 görüyordum, göremeyenin pilotajında problem vardır gibi bir yaklaşım ister istemez merak uyandırıyor.

Fizik matematik hesabından pek anlamam açıkçası, yukarıdaki arkadaş dişli oranları ve devir dakikayı hesaplamış, gaz vererek çıkabilme ihtimali olmadığını yazmış, genel kanıyı destekler şekilde.

Uçaktan atlayan bir insanın bilmem kaç km süratle aşağıya düşmesi gibi birşey. Yanılıyor muyum ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

Bir şey rica edeceğim, Versys 1000 'in dişli oranı ile matematik hesabı kaç km sürat'i ifade ediyor? Aynı zamanda anladığım kadarı ile bu gerçek hızı ifade ediyor, yani GPS hızına eşit olduğunu düşünüyorum, Km 100 gösterirken Gps 95 gösteriyor, yani gerçek sürat.

Levent bey ,
Sizin motorun özeliklerini paylaşmısınız devir göre olabilecegi süratleri yazdım.
İkinci mailde yorumda yazdım..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar