NS 200 Hararet sorunu

Motosikleti
NS 200
ikinci el bir motosiklet aldım ilk başta aldığımda yolda hararet yaptı aldırmadım sonra fark ettim ki antifirizi çok fazla azalmış sonra bir hafta motor yattıktan sonra tekrardan sürdüğümde tekrardan hararet ışığı ve 3 4 bin devirde kesiciye girmeye başladı tahminleriniz nelerdir ortalama ne kadar masraf çıkar motor 4600 km de 2024 model

Çok kötü bir durum, bu kilometrede bu motorda bu sorunun olması mümkün mü yahu. Allah kolaylık versin. Ben çok kullandım bu motorlardan, bir kere olsun böyle sorunlarla karşılaşmadım.

Motosikleti
Ns200 15"
Üst kapak eğildiyse hafif taşlanır, silindir piston sardıysa değişim gerekir. Bunların hepsi değişime giderse 10-15k arası tutar diye düşünüyorum

Motosikleti
'13 Inazuma
motor hararet yapmış aldırmamış devam etmişsin. çözüm yoluna gitsen daha az hasarla kurtulabilirdin. seninki bile bile lades.

Daha yepyeni motor. nasıl böyle anasını belliyorsunuz şu makinelerin arkadaş. Ben 2017 sini kullanıyorum. Tık demedi. Yazık günah be
-Normalde hararet yapan makinenin sadece kapak contası yanar. Masrafı conta+üst kapak traşlama+işçilik olur.

-Sen bu halde sürmeye devam ettiğin için eğer hararetten fazlası olmuş ise buna silindir yuvasını çizmesi ve sekmanı değişmesi olasılığın vardır. Yani sana bir rektifiye parası çıkabilir.

-NS 200 lerde antifiriz tankında min yazan kısmın altına düşmediği sürece susuz kalmaz. Senin arızan su devir daim sisteminden kaynaklı
-Hararet yaptığına göre ya termostatın arızalı ya da devir daim pompan da arızalı artı olarak bu parçaların da masrafını yazacaksın.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Benim motorun radyatörü delinmişti kılcal çatlak vardı değiştim sorun ortadan kalktı ama benim motor 14 model 110 bin km de yapmıştı. :) Hararetli kullanma ileride sağlam masraf çıkarır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar