Abov.
Bu zincirde O ring yok, WD40 kullanılabilir rahatlıkla, sağlam bir yağlama ve temizlik lazım ama. Yapabilecek olsaydın al 5-6 saat mazota yatır derdim. Bu zincir fazla dayanmaz ama diyeyim sana. Zincirin bir kısmı çok aşınmış, bir kısmı az. Bunun etkisi şudur; zincirin bir kısmı kısa ve bir kısmı uzun kalacak. Bu da zincir gergi ayarını ve haliyle ön dişlilerini bozabilir. Böyle ara bir ayarda kullanılabilir gibi ama.
Bu arada bir kırık mı gördüm çok anlamadım. Kırıksa zaten binme bile, derhal değiştir. Bu kısımdan emin ol, fotoğrafta kırığa benziyor ama kir de olabilir.
Arka dişliden zinciri çıkarıp(teker milini ileri alarak) biraz mazota yatır ve sonra plastik fırça ve WD40 ile acele etmeden sabırla fırçala. Duru bir suyla temizle. Sonra kurulayıp bir miktar bol olacak şekilde yağla. Millere iyice yağ gittiğinden emin olunmalı. Sonra arka dişliye takılıp bir ayar bakılmalı. Kumpas ve senle yakın kiloda birisinin olması gerekecek ayar kısmında. Yüklü ve düz zeminde zincirin dişliler arasındaki yarı uzunluğundaki bir noktada yukarı aşağıya 2 cm oynaması yeterli. Ama o ayarı tutturabilir misin çok emin değilim. Kolay gelsin.