WALLACE'IN YOL GÜNLÜĞÜ (Bir MT İZMİRLİ YOLDA)

döndügünde bence dinlenmeye cekilcek Murat abi
neden diye sorarsan bizimle yaptıgı hiçbir gezi ona keyifli gelmeyecek o kadar yoldan sonra 1sene göremeyiz Wallace yok olur :p:p :queen:

Bencede bu seyahat süresince iyiiice semirecek bu Wallace:mrgreen:
artık 6 ay idare eder yedikleriyle......Keway de rahatlar biraz....
Çay,kavurma,hamak,çay,yemek (bu sefer hamakta çünkü kalkamadı içinden) :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Amanııııınnn yeni fotolar eklenmiş,gözümüz acıldı yaaa agaçları,denizi görünce
teşekkürler:cat:

Çay,kavurma,hamak,çay,yemek (bu sefer hamakta çünkü kalakmadı içinden) :mrgreen::mrgreen:

Burdan anlaşılıyor ki geri dönünce Wallace ın devamsızlıgı artacak :p:p :mrgreen:

Son düzenleme:
muratcım bu ne güzel, bu ne bohem hayat ya :p kıskanmadım dersem yalan olur. olimpos' a gitmişsin bir de.. nasıl kıskanmam nasıl :pr: :pr: :pr: şaka bir yana süper bir gezi olmuş. emeğine, tekerine sağlık. selametle... :rendeer:

VALLACE ŞIKKIM ne o öle telefon açıpda
-abi ben ağaç evde yayıldım keyif yapıyorum
iki dakka sonra
-abi şimdide hamakda sallanıyom
üç dakka sonra
-abi ağaçların gögesinde çay içiyom püfür püfür esiyo miisss
iki dakka sonra
-abi saç kavurma götürüyom
diyon bide utanmadan soruyon
-abi sende istermisin ha?::ranntign

vs. vs. ne lem bu CİN ALİnin maceraları gibi haa

olm fakirin önünde ekmek yenmez::angry2::::angry2::
gelemedik diye pisikolocik işkence yapıyon amaaaa
attığım mesajdan anlamışındır döndüğünde neler yaşıcan:queen::queen::queen:

Daha ne diiimm ne diiiimm ::ranntign
Elbet birgün bize de kader gülecek Arabım Kadrim :salut:

VallaCem, öncelikle ellerine sağlık, geldiğinde de yorumları, hikayeleri dinlemek için sabırsızlanıyoruz. :rendeer:
Kazasız belasız, keyifli keyifli bi git gel, seni Mustiyle biz karşılıycaz özel olarak ::158:: ::sapkaa::::xicon_ev::xs26::::winkwink nihohahahah

Son düzenleme:
devamı gelecek bekleyin çok güzel fotolar var daha

murat257mb2.jpg

Gece 23:30 ve MARMARİS teyim. Baskın basanındır dedim daldım MYWAY a. Sahnede GİTTARDANDO. ve beni görünce şaşırdı kaldı. Acılara tutunmak adlı şarkıyı yanlış yanlış çalarken " abi ben seni 24 saat sonra bekliyordum" dedi
bende çok hızlıyım bastım geldim dedim.:queen::queen::queen:

sahnede bir şamata görmeniz lazımdı.

MYWAY süper bir mekan. çok eğlendim hatta ikinci gün gittim rakı sofrası kurdum. fiyatlar çok makull hatta fazlasıyla makul. Garsonlar sinir edecek kadar ilgililer özellikle İZMİR MT üyelerine. Alim canım ciğerim en güzel DO m. teşekkür ederim kardeşim

murat259yc9.jpg

eee marmaris insanı acıktırıyor. Gece daldık barlar sokağına şahkülümüz kaydı. şimdi kahvaltı zamanı..

murat262dx7.jpg

Sonra GİTTARDANDO ile buluştuk. Marmaris MT nin literatürümüze kattığı yere doğru yola çıktık....:cat:

murat263ko4.jpg

murat264su4.jpg

murat265ti9.jpg

dağdan sular gelirde ben içmez miyim.

murat266oj8.jpg

o kadar güzel ki doyamadım suya....:queen::bounce:

murat267xy0.jpg

orman yolları içim açıldı mis gibi....:cat:

murat268rw2.jpg

hem viraj yapıyoruz hem poz veriyoruz....:queen::queen::queen:

murat269vw5.jpg

Telefonlar durmuyor. Walllace seni dönünce öldüreceğim diyor çoğu:queen::queen::queen:
Anlamadım ben naptım ki dostlara:queen::queen::queen:

murat270sj4.jpg

sanırım izmir e girişim çok zor olacak:queen::queen::queen:
Canlarım sizsiz buralar hiç güzel değildi. Tost tost değil çay ise çay değildi.:queen::queen: yersenizzzz:queen::queen:

murat271ff6.jpg

süper serin ve sakin bir yer. Bu gezinin en güzel yaı da buydu. hep sakin yerleri tercih ettik. ruhuma iyi geldi.:rendeer:

murat272wr8.jpg

Meşhur AKPINAR TOSTu ve ayranı. Yemeğe değer. Hoş çok sıkı kahvaltı etmiştim ama dayanamadımbi yarım tostu da indira gandi yaptım:queen::queen:

murat276hq7.jpg

Ve dünya güzeli azmak-AKYAKA. Gökovaya bağlı. görülmesi gerek mutlaka.

murat280kv6.jpg

Kimbilir neler düşünüyor.

O şimdi ne yapıyor
şu anda, şimdi, şimdi?
Evde mi, sokakta mı,
çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı?
Kolunu kaldırmış olabilir,
– hey gülüm,
beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!.. –

murat281zc7.jpg

muhteşem insanlar muhteşem doğa.:cat::cat:

murat282sh9.jpg

deniz süper.....

murat288io8.jpg

Serkan bombalamaya başladı.....bakalım ne kadar su çıkartacak....:queen::queen:

murat289mu0.jpg

eminim ben daha iyisini yaparım ama gaza gelmedim ve yapmadım.:queen::queen:

murat309em3.jpg

acıktık mı ne. Pidesi de güzelmiş öneririm. Ama sucuklu kaşarlı yemeyin pideyi. Kıymalı kaşarlı yiyin.:queen::queen:

Son düzenleme:
murat abi ah be haberim olsa idi beraber çıkardık valla çok üzüldüm şimdiii:pr::salut:

VallaCem, öncelikle ellerine sağlık, geldiğinde de yorumları, hikayeleri dinlemek için sabırsızlanıyoruz. :rendeer:
Kazasız belasız, keyifli keyifli bi git gel, seni Mustiyle biz karşılıycaz özel olarak ::158:: ::sapkaa::::xicon_ev::xs26::::winkwink nihohahahah

Kim bu Cem Haaa... yoksam ad filanmı değiştirdi Murat gezgini sinsice....bizden habersiz::eek:uups::

Biraz da Kalkan a ait fotoları yükleyeyim. Kaldığım otel atlantis otel ve çok şeker bir sahibi var özcan abi.

şimdi yol zamanı

Valla tek kelimeyle süpper...oh gel keyfim gel...yan gel osman bir kaç dönüm bostanmı neydi o tekerleme::145::

Son düzenleme:
Kanka dönerken yanıma Bodrum a ugra da biraz aleme sokayım seni:) yerin hazır yavrum;)

ohh valla tatilin kralını yapıyon...gelince anlatacak çok şeyin olacak sanırım bizde dinleriz ilgiyle...nerde kaça kaldın, nereye ne kadar harcadın...gezdiğin yerler arasındaki mesafe ve yol bilgilerini tutmayı unutma işime yarayabilir :)

böcek kıskanma sıra bizede gelecek :wiinkk:

VALLACE ŞIKKIM okumadın galbaaaa :cyclopsan

seni İZMİR girişinde karşılamak için çalışmalarımız gece gündüz sürüyo bilesin::angry2::::angry2::::angry2::

benden kurtulma şansın yok unutmaaaaa::ranntign::ranntign::ranntign

bi bakarsın sabah uyandığında TİTREKin yanında ROZİNANTE duruyo ben elimde sopa seni bekliyom:queen::queen::queen::queen:

olabilirmi?

OLUUURRRRRR:pl::pl:

Kim bu Cem Haaa... yoksam ad filanmı değiştirdi Murat gezgini sinsice....bizden habersiz::eek:uups::

Yok abim ben ona Vallacem diyorum ya hadi dedim C yi büyük yazayım, çağrışım yaptı ...İsmini değiştirmedi ama başına gelecekleri biliyor, bizden saklanmak için korkudan ismini değil kılığını bile değiştirebilir :cherry::mrgreen::mrgreen: Üstelik dün yine bile bile aradı "Kalkan'dayım, şöyle yapıom böyle yapıom burdan şuraya gitçem" ::angry2::

Bize yazık değil mi ::saad::

murat293gv4.jpg

MARMOKtayım. Festival iğrenç ötesi. Herkes kaçmış çok üzüldüm. Allahtan İstanbul MT den buraki oradaydı. epey sohbet ettik. akşam yedik içtik eğlendik. Gece göremedim ve vedalaşamadım kusura bakma kardeşim.
Bu arada Festivalin büyük hediyesi ,BURak a küçük hediyesi de bana çıktı.... komedi yaaa

murat294sn9.jpg

TİTREK illa gölge isterim dedi napalım paşa kendisi....:queen::queen::queen:

murat295qx5.jpg

murat296lp4.jpg

dedim ya festival çok kötü. programı organizasyon bile bilmiyor. Bugün neler var etkinlik olarak diyorum bilmem neler var diye cevap veriyorlar. Bende sıkıldım bastım DATÇAya. Bu bayanın elindeki özel bir ekmek. süper birşey:queen::queen:

murat298qe8.jpg

murat299rg9.jpg

Çorbamı içtim, kalamar-sübye güveç yedikten sonra dayanamadım kabak çiçeği dolmasını yedim. kadınbudu köfte desen zaten harika. ee biraz da ot yemek lazım dedim denizbörülcesine giriştim. Çok acıkmışım ama iyi geldi.:queen::queen::queen:

murat300rl5.jpg

Yemekten sonra tekrar Marmoktayım. Sakinlikte deniz keyfi yapıyorum...

murat302wu1.jpg

Kartpostal arşivinize bir katkıda benden...:queen::queen:

murat303vk3.jpg

Denizde süper yansımalar vadı ve yakalamak için epey çalışma yaptım...

murat304sl1.jpg

murat305yw8.jpg

sanırım burada yansımaları biraz olsun yakalayabildim...:cat::cat::cat:

murat307md8.jpg

İzmirde büyük keyifle dinlediğim eski 42! yeni Repertoire Dogs MArmok final gecesi sahne aldılar ve yine süperdiler.

murat308fu7.jpg

MrCool, Blueberyy ile gecenin keyfini çıkarttık...

Marmok değerlendirmesini daha sonra yapacağım ama bir kaç söz söylemeden de geçemeyeceğim. Motosiklet tutkunlarını büyük bir hevesle oryaa getirtip sonra da burunlarından getiren başka türlü bir organizasyon olamazdı. Herkes bin pişman herkes toplanıp kaçıyordu. eee ne de olsa MARMOK TİCARİ BİR KURULUŞMUŞ. bu lafın hakkını fazlasıyla verdiler.:farao::farao::farao::farao::farao::farao:

TO BE CONTINUED.....

Son düzenleme:
Wallace öyle keyfli anlatmışsınki , birlikte gezmiş kadar keyf aldım..
Serüvenin devamını bekleyenlerdenim..

Yok abim ben ona Vallacem diyorum ya hadi dedim C yi büyük yazayım, çağrışım yaptı ...İsmini değiştirmedi ama başına gelecekleri biliyor, bizden saklanmak için korkudan ismini değil kılığını bile değiştirebilir :cherry::mrgreen::mrgreen: Üstelik dün yine bile bile aradı "Kalkan'dayım, şöyle yapıom böyle yapıom burdan şuraya gitçem" ::angry2::

bunu ARAPKADRİ başlattı. Walla C şıkkım diye diye adımı değiştirecek biliyorum. Valla bu arada ne diyeyim süper yol yapıyorum kıskananlar çatlasın.....

iyi tatiller kardeşim.kıskandım valla :) darısı başıma inşallah.
fotoları bekliyoruz.ben gezemiyorum bari resimlerine bakayım :)
Eywallah kardeşim yakında oraya da geleceğim. Çayları şimdiden stokla

kazası sürüşler iyi bir gezi olması dileğiyle bol şanlar

fotoları belkiyoruz
teşekkürler fotoları ekleyeceğim bol bol

İyi sürüşler gerçekten güzel bir gezi olacağa benziyor:cat:

sağolasın dostum

Wallace'ım Çay deli'm.....
Güzel fotoğraflar çekmişsin.. diğerlerinide bekliyoruz:rendeer:
Yolun açık olsun sağ salim görüşmek üzere:wiinkk:

eywallah özer abicim. Bir dahaki sefere bu yolları beraber yapacağız...:cat:

oyy oyy oyyy saĞsağlim git gel abi kazasız belasız fotolar can alıyor vallah gaza geldim salı bende çıkıyorum:queen:

helal sana vascom tabi ya motorculuk budur işte kardeşim:cat:

yolun acık olsun murat abi olympos resimlerini bekliyorum:D
tamam kardeşim senin için bol bol çekeceğim:cat::cat::cat:

oooooo mükemmel bir seyahat güzergahı.İnanılmaz güzel yerlere gidiyorsun.Kazasız sürüşler iyi eğlenceler.Olymposta Kadir in Yerinde kalabilirsin.Çooooook keyifli bir tatil diliyor fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.....

Kadir güzelldir bilirim ama bu sefer yeni bir yer denedim ve çok güzeldi..

Yüregine saglık be Murat abim harikasın
gidicem dedin gidiosun,Helal olsun vallaaa
kazasız belasız git ve gel :wiinkk:
önünde tam bir hafta var tüm stresini atarsın artık daha marmok war
o ooo oooo daha yaşayacagın çok şey,gidilecek cok yol var...
yaşlı atını dinlendirmeyi unutma hava sıcak,yollar sakat...
saygılar,sevgiler :cat:

eywallah gökalpim gelince anlatacak çok şey var

Allah kaza bela vermesin güle güle git hayırlı yolculuklar.Fotolar süper özellikle saç kavurma mükemmel gözüküyor.Kazasız belasız inşallah.

of of of o saç kavurma anlatılmaz yenir hocam. hemde ekmek bana bana of of of
Abi o fotoları kim çekiyor bu arada? Yalnız değilsin galiba :)

Neyse buraya gelince anlarız :queen:

İyi yolculuklar abim...

senden de birşey kaçmıyor hınzırım

Bu güzel resimleri keske yazılarınızla süsleseydiniz...:)
ancak yapabildim yolda internet kafelerde vakit kaybetmek istemedim. teşekkürler

çok güzel resimleler keeway sl yede tebrikler
eywallah TİTREK bu yoldan çok keyif aldı:cat::rendeer:

abi gezi cok güzel olmus :) . insallah hep beraber gitmek nasip olur :)

inşallah

murat abi söğütte hamak sefası çok güzeldir iyi bilirim :cherry: bu arada rota mükemmel fethiye ye de uğramayı ihmal etme derim.. hadi hayırlı yolculuk :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

uğradım kardeşim seni mi dinlemeyeceğim. süpermiş

Güzel bir gezi.Kazasız, sorunsuz devam eder inşallah.Saygılarımla.:bounce:
teşekkürler

Güzel gezi oluyor Murat. Biraz da anlatsana başından geçenleri..

hocam anlatacak o kadar çok şey varki. hangi birisini anlatayım en sonunda bir değerlendirme yapacağım sanırım

merakla beklioruz yeni fotolarını :wiinkk:
hava nasıl bunaltıcı sıcak ve nem rahatsız etti mi ?
olimpos nasıl ???

olimpos mu anlatılmazzzzz.

Ustam ellerin dert görmesin güzel bir gezi oluyor
teşekkürler

Çay,kavurma,hamak,çay,yemek (bu sefer hamakta çünkü kalkamadı içinden) :mrgreen::mrgreen:

valla haklısın abicim. acaip yedim içtim. ama hep titreğin suçu. buluyor acaip lezzet duraklarını. Mesela Fethiye de GAR lokantasını öneririm. çorbalar süper, dana rosto harika künefe zayıf.:cat:

muratcım bu ne güzel, bu ne bohem hayat ya :p kıskanmadım dersem yalan olur. olimpos' a gitmişsin bir de.. nasıl kıskanmam nasıl :pr: :pr: :pr: şaka bir yana süper bir gezi olmuş. emeğine, tekerine sağlık. selametle... :rendeer:

sağol böcüğüm bi daha beraber çıkarız yola inşallah...

sizden korkan HIDIR gibi olsun be.:queen::queen::queen::queen:

murat abi ah be haberim olsa idi beraber çıkardık valla çok üzüldüm şimdiii:pr::salut:

ah be kardeşim nerden bileyim. İrtibatı kesme çıkalım tekrar devamı var çünkü.

darısı başıma.allah kaza bela wermesin nice km lerr....
inşallah amin. teşekkürler

Valla tek kelimeyle süpper...oh gel keyfim gel...yan gel osman bir kaç dönüm bostanmı neydi o tekerleme::145::

Abicim yalnızca iş arkadaşlarım CEM der bana.(memoli dizisinden bir replik)
valla yan gel osman yattı kalktı yedi içti gezi...

Kanka dönerken yanıma Bodrum a ugra da biraz aleme sokayım seni:) yerin hazır yavrum;)
KANKAAAAA acaip istedim ama salı izmirde olmam gerekliydi. haftasonu kopup gelecem yanına. haberin olsun...Hızlandırılmış dil kursuna yazıldım izmirde iki günde sökecem inşallah..:queen::queen::queen:

ohh valla tatilin kralını yapıyon...gelince anlatacak çok şeyin olacak sanırım bizde dinleriz ilgiyle...nerde kaça kaldın, nereye ne kadar harcadın...gezdiğin yerler arasındaki mesafe ve yol bilgilerini tutmayı unutma işime yarayabilir :)

böcek kıskanma sıra bizede gelecek :wiinkk:

herşey kayıt altında aykütüm.... nerde ne yenir nerde kalınır sorabilirsin.

VALLACE ŞIKKIM okumadın galbaaaa :cyclopsan

seni İZMİR girişinde karşılamak için çalışmalarımız gece gündüz sürüyo bilesin::angry2::::angry2::::angry2::

benden kurtulma şansın yok unutmaaaaa::ranntign::ranntign::ranntign

bi bakarsın sabah uyandığında TİTREKin yanında ROZİNANTE duruyo ben elimde sopa seni bekliyom:queen::queen::queen::queen:

olabilirmi?

OLUUURRRRRR:pl::pl:

bişi olmaz. sizden korkan dediğim gibi HIDIR a benzesin inşallah

iyi tatiller ALLAH kaza bela vermesin dikkat et.Myra ugra tekne turu yap
inşallah bi daha ki sefere hocam

Bu fotoğrafta bir nebze Ben ve Uglychild'a öykünme seziyorum ama ufaklık o kadar şirin ki kendimle zaten, AGİLİCİGİLİ ile katiyyen kıyaslayamıyorum:queen::queen::queen:

eee İZMİR MT klasiği kardeşim....

yazık değil.

Wallace öyle keyfli anlatmışsınki , birlikte gezmiş kadar keyf aldım..
Serüvenin devamını bekleyenlerdenim..

devamı geliyor hocam. Teşekkür ederim. İnşallah beraber de yol yaparız:rendeer:

Son düzenleme:
wowwwwwwwwww

kıskandım tamammı :pr:hatta çinlilerin bile bu tarz işkence yapamayacak kadar insafları vardır.biz manisada pişelim abimiz deyip bagrımıza basalım o bize sadece geziden kalan resimleri göstersin ayp ayıp :salut:

murat abim çok güzel bi gezi yapmıssın ya:mrgreen: ben olsam dönemezdim artık bütün bir yılın yorgunlugunu atmıssındır diye düşünüyorum (sucuklarda gözüm kaldı haberin olsun:cyclopsan :D)

bayıldım gerçekten kaldıgın otelin adını göremedim bana yazarsan sevinirim:rendeer: çok şirinmiş dogrusu bizde umutla bi tatil düşünüyoruz inşallah olur
bizde sıkıldık artık iyi yapmıssın düşman çatlatmışsın walla ne diyim helal olsun ayrca ali abinin yeni imajı cok yakışmış değistirmesin onada selamlarımı yolluyorum

görüşmek üzere
:rendeer:

Yatacak yerin yok seninnnnn. Ulen ne ara gittin buralara hayırsızzzz. Adamımsınn. Harikasın. Daha ne diyeyim sana ben mukiiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar