WALLACE'IN YOL GÜNLÜĞÜ (Bir MT İZMİRLİ YOLDA)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şü bisikletliler benimde dikatimi cekti sanki resim üzerinden resmedilmiş :queen:

şü bisikletliler benimde dikatimi cekti sanki resim üzerinden resmedilmiş :queen:

valla bravo hocam onu fethiyede bir bakkalda gördüm de çektim.

Detayları da hayatta kaçırmaz :) Komser Kolombo maşallah :p Yok yok Külyutmaz hoca:p

:queen::cat::rendeer:

murat hocam cep telefonunu bi daha rica etsem, gerekirse özelden.

tamamdır hocam özelden yolluyorum:cat:

muratkardeşim çok güzel bir gezi olmuş.geç oldu okumam ama malum askerlik işte her zaman nete giremiyoruz.umarım bir gün yollarda karşılaşırız

iyi yolculuklar valla güzel olmuş titanımı alınca bende cıkcam geziye kazasız sürüşler

Baba süpersin Tekerine sağlık durmak yok yola devam :)

Kazasız sürüşler.

teşekkür ederim :rendeer::cat: çok keyifli bir geziydi paylaşmak istedim

muratkardeşim çok güzel bir gezi olmuş.geç oldu okumam ama malum askerlik işte her zaman nete giremiyoruz.umarım bir gün yollarda karşılaşırız

inşallah hocam yollar bizim memleket bizim. yüreğimizde bu motosiklet sevgisi oldukça elbet bir gün bir yerde karşılaşırız. bakarsın bir gün seni ziyarete gelmişim:queen::cat::rendeer:

iyi yolculuklar valla güzel olmuş titanımı alınca bende cıkcam geziye kazasız sürüşler

inşallah allah gönlüne göre verir. bu arada izmirde bildiğim çok güzel bir titan var 2000 YTL diyor 2004 yeşil.

valla hocam bütün fotolarına baktım her fotoda bir açıklama var eline koluna sağlık yüreğine sağlık

az kaldı murat çok az kaldı şfak 30.köyceğiden geçmişsin suyundan içtiysen elbet bir gün geri gelirsin;)olmadı ben gelirim nede olsa eski memleket izmir 2inci memlekt

az kaldı murat çok az kaldı şfak 30.köyceğiden geçmişsin suyundan içtiysen elbet bir gün geri gelirsin;)olmadı ben gelirim nede olsa eski memleket izmir 2inci memlekt

köyceğizin sularını daha önce içmiştim o yüzden olsa gerek çok sevdim oraları. mümkün olsa her yaz oraya atacağım kendimi kafa dinleyip huzur bulmaya

Her zaman beklerim murat biraz erken olmuş gezi :cherry: yola çıkacak sağlam birisini arıyordum.. vaktin olursa ağustosta gel bende Muğla dan yola çıkıp Egeye çıkacağım gibi gözüküyor.:p Askerlik biter bitmez yola çıkacağım nasip olursa uğrarım:)kendine iyi davran

çok isterdim kardeşim ama ağustos sonuna kadar yaz okulu derslerim var. bakalım ama belki bir kaçış planı geliştirebilirim

Adana İl Temsilcisi
WALLACEkardeşim tek kelimeyleSÜPERSİN.emeğine sağlık.çok keyif aldığın belli.bizim buralarada bekleriz ama ilk baharda.

WALLACEkardeşim tek kelimeyleSÜPERSİN.emeğine sağlık.çok keyif aldığın belli.bizim buralarada bekleriz ama ilk baharda.

teşekkür ederim hocam evet çok keyfliydi şükür kazasız belasız o keyifiyle de bitti. baharda adanaya kesin geleceğiz allah nasip ederse. hatta istanbuldan buraki77 de gelecekmiş. bici bici partisi yapacakmışız:)
sevgilerle, izmire de bekleriz bu arada:cat:

vallah herzaman yapmak istediğim turlardan bir tanesi, artık kısmet ne zamana olursa.
ellerine sağlık imrenek fotolara baktım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar