devamı gelecek bekleyin çok güzel fotolar var daha
Gece 23:30 ve MARMARİS teyim. Baskın basanındır dedim daldım MYWAY a. Sahnede GİTTARDANDO. ve beni görünce şaşırdı kaldı. Acılara tutunmak adlı şarkıyı yanlış yanlış çalarken " abi ben seni 24 saat sonra bekliyordum" dedi
bende çok hızlıyım bastım geldim dedim.:queen::queen::queen:
sahnede bir şamata görmeniz lazımdı.
MYWAY süper bir mekan. çok eğlendim hatta ikinci gün gittim rakı sofrası kurdum. fiyatlar çok makull hatta fazlasıyla makul. Garsonlar sinir edecek kadar ilgililer özellikle İZMİR MT üyelerine. Alim canım ciğerim en güzel DO m. teşekkür ederim kardeşim
eee marmaris insanı acıktırıyor. Gece daldık barlar sokağına şahkülümüz kaydı. şimdi kahvaltı zamanı..
Sonra GİTTARDANDO ile buluştuk. Marmaris MT nin literatürümüze kattığı yere doğru yola çıktık....:cat:
dağdan sular gelirde ben içmez miyim.
o kadar güzel ki doyamadım suya....:queen::bounce:
orman yolları içim açıldı mis gibi....:cat:
hem viraj yapıyoruz hem poz veriyoruz....:queen::queen::queen:
Telefonlar durmuyor. Walllace seni dönünce öldüreceğim diyor çoğu:queen::queen::queen:
Anlamadım ben naptım ki dostlara:queen::queen::queen:
sanırım izmir e girişim çok zor olacak:queen::queen::queen:
Canlarım sizsiz buralar hiç güzel değildi. Tost tost değil çay ise çay değildi.:queen::queen: yersenizzzz:queen::queen:
süper serin ve sakin bir yer. Bu gezinin en güzel yaı da buydu. hep sakin yerleri tercih ettik. ruhuma iyi geldi.:rendeer:
Meşhur AKPINAR TOSTu ve ayranı. Yemeğe değer. Hoş çok sıkı kahvaltı etmiştim ama dayanamadımbi yarım tostu da indira gandi yaptım:queen::queen:
Ve dünya güzeli azmak-AKYAKA. Gökovaya bağlı. görülmesi gerek mutlaka.
Kimbilir neler düşünüyor.
O şimdi ne yapıyor
şu anda, şimdi, şimdi?
Evde mi, sokakta mı,
çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı?
Kolunu kaldırmış olabilir,
– hey gülüm,
beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!.. –
muhteşem insanlar muhteşem doğa.:cat::cat:
deniz süper.....
Serkan bombalamaya başladı.....bakalım ne kadar su çıkartacak....:queen::queen:
eminim ben daha iyisini yaparım ama gaza gelmedim ve yapmadım.:queen::queen:
acıktık mı ne. Pidesi de güzelmiş öneririm. Ama sucuklu kaşarlı yemeyin pideyi. Kıymalı kaşarlı yiyin.:queen::queen: