Vr gözlük ve ısınma

Arkadaşlar lg g4 telefonunda youtube den 360°video açıp vr gözlük ile izlemeye başladığımda 15 dakika kadar sonra yüksek sıcaklık uyarısı alıyorum devam edersem telefon kapanıyor. 3D video izlerken sıkıntı yok fakat 360° ye geçtiğimde böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Isınır elbet ama telefon kendini korumaya alıyor ve elime aldığımda hissedilir derecede sıcak oluyor neredeyse yanacak telefon. Daha önce böyle bir sorun yaşayanınız var mı ? Yoksa telefondan mı kaynaklı ? Boşuna gözlük almış olmayım. İnternette samsung galaxydeki bir programdan bahsedilmiş lg de o programda yok g4 ile ilgili bir içerik bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

Lg telefonun o serilerinden kaynaklaniyor. Kronik bir sikinti. Root kullanıp cpu hizini dusurebilirseniz duzelebilir.

Lg g4 genel olarak sorunlu bir telefon zaten. Internete yazılan şikayetlerin haddi hesabı yok

Lg telefonun o serilerinden kaynaklaniyor. Kronik bir sikinti. Root kullanıp cpu hizini dusurebilirseniz duzelebilir.

Orjinal takıntım olduğu için root gibi olaylara girmiyorum usta

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Lg g4 genel olarak sorunlu bir telefon zaten. Internete yazılan şikayetlerin haddi hesabı yok

Aksine bende çok memnunum usta. Sanırım fazla oyun oynama alışkanlığım olmadığından telefon bana ısınıyormuş gibi bile gelmiyor internet teki yorumları bende gördüm. Umarım hiç bir malda kronik kusur çıkmaz. Çünkü firmalar genelde kullanıcı hatası diyip ürünü ortada bırakıyorlar

1p.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar