şaka gibisiniz, buyurun gidin alın, marka marka motorları ,alın resimlerinizi de paylaşın, sözünüzün eri diyelim size

alamıyorsanız boşa laf etmeye gerek yok
ülkenin durumu belli diyorum ,bu paraya bu kadar diyorum, hala neyin muhabbeti onu anlamadım ?
şuan bu motor bile 30.35 bin tl olmuş ,Japon eş değeri 70 binlerde

buyurun marka olanını alın ,,burada kimse kimseyi savunmuyor, mevcut durum bu ,maddi olanaklar bu ,alınacak motorlar ortada ,eee daha neyin derdindesiniz ?
ayrıca ben genel yorumladım, şimdi gitsem büyük cc sıfır motor alırım, benim maddi durumum iyi, peki maddi durumu iyi olmayanlara elindeki 3.5 kuruş ile alınabilecek hangi motorlar var ? onu da yazında millet alsın
usta yağdan kanser tedavisini bulacak, az daha zorlasa tıp tarihine geçecek

dua etsin,,,, firma dava açmıyor ,,,açarsa dımdızlak kalır ortada
çölde susuz kalan bir insana su yerine kahve iç demek gibi bir şey sizinkisi

he pasta yesinler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
Yahu bu ülkede çocuk tacizcilerini savunan aile bakanı vardı... Bu ne ki?
haddini aşıyorsun yavaş ol, yazdığın yorum ağır hakaret içeriyor farkındasındır umarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Piyasaya yeni çıkan bir marka tam 871 şikayet almış. (şikayetvar) Hala daha bu markayı savunan çıkabiliyor. Yahu kaç tane sattı da bu kadar şikayet aldı.bunlar. Bu marka en fazla mondial kadar yerli.Bilmiyormuyuz. Hero Dash varken bunu alana söyleyeceğim söz "geçmiş olsun" olur. Fiyatı da çok yakın. Bizim orada boşa avuntu yapmaya çalışanlara "Sık söyle. Belki kendin de inanırsın" derler.
daha yazılan yorumu okuyup anlamıyorsun, üstteki yorumu mu sana zahmet bir daha okursan