ben yorumlara yazarken ciddiydim ve gittim aldım ,yedek motor olur, hem de benim çocuk için, daha az km de sorunlara değiniriz ,bayiye gittim 2.3 saatte muhabbet ettik, bütün motorları inceledim, hemen eksileri yazayım, neredeyse bütün motorların arka lastiği orta ayaktan indirince indi ,fabrikamı basmadı hatamı var anlamadım ,muhtemelen fabrika basmamış olabilir, tamamı inmesi öyledir dedirtiyor, motor genel anlamda iyi ama montajlama düzensiz yapılmış belli, motor piyasaya sürülmeden en azından bir 10000 km uzun yol değil, şehir içi testi yapılsa ,eksikleri var mı görülse, daha mantıklı ve sağlamcı bir politika olurdu ,maalesef zaman kaybetmeden para kazanalım mantığı ile yapılan şirket hataları, sinek küçüktür ama müşterinin midesini bulandırır öylede oluyor
motorda lastikler ,akü iyi ve fp oranı olarak ta şuan fiyatı iyi, benim beklentim 30000 km motor açılmadan ve büyük arıza çıkarmadan tamamlaması ,benim için yeterli ,bakacağız göreceğiz, şuan motor arıza lambası yaktı, muhtemelen sensörler ile alakalı çalışmasında sorun yok ,pulsar da da olmuştu ,cihaz ile söndürmüşlerdi
bu motor alınır mı ? ufak tefek eksiklerini arızalarını göze alaraktan alınır, zaten kurye paket tarzı işler yapılacaksa bu tarz motorlar daha tam kanıtlanmadı, az daha beklemek lazım, normal kullanıcı için alınabilir, birde motor yağına baktım, biraz fazla koymuşlar, dikkat etmek lazım
zamanla sorunlar ile karşılaşırsam yazarım, piyasaya yeni çıkmış bir model, firma arkasında durursa sorun olmaz
birde bu tarz şirketler 2 şeyde hata yapıyor, aslında ülkemizin genel sorunu liyakat, motoru asıl motorcuya işin içindeki kuryelere v.s test ettirmemek birde bu işin içinde yetişmiş kişileri satış ve satış sonrası destek için çalıştırmamak uzun oldu kolay gelsin