VOLTA RM5 SCOOTER HK.

Arkadaşimin tantuni dukkanin da pakete koşan metal kasa tvs jupiter var 135.000 km de bir defa silindir degisti,arkadasim da daha once spacy vardi,tvs nin daha dayanikli çiktigini söylüyor.

Yag,buji,kayiş,fren balatalari harici masrafi yok.

Hani dişardan bakinca motorun albenisi yok ama bildigin katir gibi sağlam motor.

Şöyle bir baktim da fiyati 23 bin tl.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi ki usta atasözü öğrenmiş hani..İçi seni dışı beni yakar belgeseli gibim olmuş...Lan tam önemli yerinde elektrik gitmesi nedir yahuı...

İyi ki usta atasözü öğrenmiş hani..İçi seni dışı beni yakar belgeseli gibim olmuş...Lan tam önemli yerinde elektrik gitmesi nedir yahuı...

Part 2 haftasonu gelecekmiş , devamını bende çok merak ediyorum. İşin ilginç yanı 170 cc diye satılan motor 150 cc çıktı.

video ya dava açsam kazanırım ,böyle video olmaz ,bizim millet sanki zengin bir ülkede yaşıyor ,sanki üretim yapıyoruz da ,birde mal beğenmiyor
evet bu duruma geldik
lan marka motor dediğin motorlar aynı motorun 2 katı fiyata satılıyor, sanki bunu bilmiyor da millet riskli motoru alıyor, boş milletiz arkadaş boş döviz ucuzken Çin motorlarına rağbet yoktu, şimdi döviz artmış markayı bırak Çin motoru bile alım gücüne göre pahalı
böyle bir ülkede bu millet neyin peşinde ? bende gidip aldım sorunlarını da tartıştık ,şimdilik az km de yavaş yavaş kullanıyoruz
bir yorum yaparken ortam durumu ülke durumu ele alınır mal kötü mal kötü tamamda bu paraya ne alalım göster yok orada da susar milattan kalma 2 el marka mı alalım ? sanki onlarda hiç sorun yok
boş ustalar boş ,çıksa dese ki bu paralara bu kadar ve yavaş dikkatli kullanın dese eyv ama ülke şartlarından bahsetmeden, sırf kötülemek için yorum video yapmak ,abesle iştigal cahillik ve art niyettir

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

ayrıca o ses belki kranktan değildi, fazla vuruntu yoktu ,belki de başka sorundan kaynaklıydı ? hemen motoru indirdi başında kimse olamayacak ,artık neye göre karar verirse :D

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Piyasaya yeni çıkan bir marka tam 871 şikayet almış. (şikayetvar) Hala daha bu markayı savunan çıkabiliyor. Yahu kaç tane sattı da bu kadar şikayet aldı.bunlar. Bu marka en fazla mondial kadar yerli.Bilmiyormuyuz. Hero Dash varken bunu alana söyleyeceğim söz "geçmiş olsun" olur. Fiyatı da çok yakın. Bizim orada boşa avuntu yapmaya çalışanlara "Sık söyle. Belki kendin de inanırsın" derler. :)

Yahu bu ülkede çocuk tacizcilerini savunan aile bakanı vardı... Bu ne ki?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ruhi Usta'yı tanımam bilmem ama "grang" diyor ya o ağzına kürekle vurasım geliyor.

şaka gibisiniz, buyurun gidin alın, marka marka motorları ,alın resimlerinizi de paylaşın, sözünüzün eri diyelim size :D
alamıyorsanız boşa laf etmeye gerek yok
ülkenin durumu belli diyorum ,bu paraya bu kadar diyorum, hala neyin muhabbeti onu anlamadım ?
şuan bu motor bile 30.35 bin tl olmuş ,Japon eş değeri 70 binlerde :D
buyurun marka olanını alın ,,burada kimse kimseyi savunmuyor, mevcut durum bu ,maddi olanaklar bu ,alınacak motorlar ortada ,eee daha neyin derdindesiniz ?

ayrıca ben genel yorumladım, şimdi gitsem büyük cc sıfır motor alırım, benim maddi durumum iyi, peki maddi durumu iyi olmayanlara elindeki 3.5 kuruş ile alınabilecek hangi motorlar var ? onu da yazında millet alsın

usta yağdan kanser tedavisini bulacak, az daha zorlasa tıp tarihine geçecek :D
dua etsin,,,, firma dava açmıyor ,,,açarsa dımdızlak kalır ortada
çölde susuz kalan bir insana su yerine kahve iç demek gibi bir şey sizinkisi :D
he pasta yesinler :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------

Yahu bu ülkede çocuk tacizcilerini savunan aile bakanı vardı... Bu ne ki?

haddini aşıyorsun yavaş ol, yazdığın yorum ağır hakaret içeriyor farkındasındır umarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------

Piyasaya yeni çıkan bir marka tam 871 şikayet almış. (şikayetvar) Hala daha bu markayı savunan çıkabiliyor. Yahu kaç tane sattı da bu kadar şikayet aldı.bunlar. Bu marka en fazla mondial kadar yerli.Bilmiyormuyuz. Hero Dash varken bunu alana söyleyeceğim söz "geçmiş olsun" olur. Fiyatı da çok yakın. Bizim orada boşa avuntu yapmaya çalışanlara "Sık söyle. Belki kendin de inanırsın" derler. :)

daha yazılan yorumu okuyup anlamıyorsun, üstteki yorumu mu sana zahmet bir daha okursan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar