Voge 525 RR

Yum

Voge 525 rr almayı düşünüyorum deneyimi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi, sıkça şehir içinde de kullanmayı planlıyorum buna uygun bir motor mu ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hafif bir motor, sele alçak, motoru sınıfına göre kuvvetli ama normalde çok da kuvvetli değil. Oturuş pozisyonu gereği eğik sürüyorsun ve gidon turu dar. Seni zorlasa zorlasa bu oturuş pozisyonu zorlar. Ben olsam kullanırım ama senin beklenti ve tecrübeni bilemiyorum. Lakin motor güzel kaçıyor, Sr 450'den daha kuvvetli.

• Beğen
Tepkiler: Yum
çok şık motor, teknolojik olarak da dolu dolu. şehir içinde zor olabilir oturuş pozisyonundan dolayı. Voge'nin 125liğini 11k km kullandım sonra sattım, hiçbir problem yaşamadım 11k boyunca, CF'den falan iyi zaten.

• Beğen
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ama amortisörlerine Brembo, frenlerine Abs yazan bir satıcısı var. Valla bütün modellere öyle yazmışlar neredeyse.

• Beğen

Yum

Hafif bir motor, sele alçak, motoru sınıfına göre kuvvetli ama normalde çok da kuvvetli değil. Oturuş pozisyonu gereği eğik sürüyorsun ve gidon turu dar. Seni zorlasa zorlasa bu oturuş pozisyonu zorlar. Ben olsam kullanırım ama senin beklenti ve tecrübeni bilemiyorum. Lakin motor güzel kaçıyor, Sr 450'den daha kuvvetli.
Hocam ilk şahsi motorum olacak supersport kullanmadım daha önce naked deneyimim var. İlk motor olarak herhangi bir sorun yaratır mı gücünden kaynaklı düşünceniz nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veyahut bu fiyatta sıfır bir naked, supersport önerileriniz var mıdır ? 340 bin ₺

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam ilk şahsi motorum olacak supersport kullanmadım daha önce naked deneyimim var. İlk motor olarak herhangi bir sorun yaratır mı gücünden kaynaklı düşünceniz nedir ?
Sürüş tecrübeni bilemiyorum, eğitim aldın mı bilemiyorum, nasıl sürüyorsun bilemiyorum ama bu motor 161 kg, çok hafif ve 55 bg gücünde. Kilosuna göre çok kuvvetli ve 200 gibi hızların üzerine çıkabiliyor. Kısaca seni tükürebilir de kafana da geçebilir. Aman dikkat.

• Beğen
Motosikleti
Voge 250RR
Hiç düşünmeden al bütçen varsa, bana kalırsa o fiyata daha iyi motor yok. Voge 250 rr var bende nasip olursa sonraki motorum 525 rr olacak, ben de aslında naked istiyordum herkes övdüğü için, ama 250nk alacağıma voge 250rr çok fazla cazip geldiği için neyse racing olsun dedim. Çok kısa sürede alıştım ve naked ne kadar rahat nasıl bir oturuş pozisyonu var bilmiyorum ama, daha önce tvs raider 125 de rtr 200 de sürdüm (ikisi de touring). Açık olmam gerekirse benim motorum kat kat daha rahat.

Bu arada camın altına yatmadığın sürece eğik sürmüyorsun, ha dimdik sürdüğünü de söyleyemem ama öyle abartıldığı kadar rahatsız bir oturuş pozisyonu yok hatta şuan ben alıştığımdan mı öyle düşünüyorum bilmiyorum ama çok rahat bile diyebilirim.

Ve muhtemelen aynı fiyata alacağın bir naked motorun sana vaad ettiklerinin yaklaşık 1,5 katını vaad eden bir motor olduğu için sen de benim gibi yap tek eksisi bu olsun de zaten eninde sonunda alışırsın çok uzun süreceğini sanmam, hatta belki de alışmana gerek bile kalmaz.

edit: Bu arada 525rr'da da o kadar var mı bilmiyorum ama benim 250rr çok çok kısıtlanmış bir motor. Yani amacın uzasın gitsin dersen açtın mı çok rahat uzayabilecek bi motor. Benim top speede ulaşmam bazı yollarda 15 saniye bile sürmüyor hiçbir şey yapmayıp sadece dişli değişsen bile yaklaşık %10luk bir hız artışı olacak. Ehliyetimi aldıktan sonra yazılım+dişli değişimiyle torku aynı seviyede tutup top speedimi %10-%15 arttırmış olmak istiyorum ben.

• Beğen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar