Hiç düşünmeden al bütçen varsa, bana kalırsa o fiyata daha iyi motor yok. Voge 250 rr var bende nasip olursa sonraki motorum 525 rr olacak, ben de aslında naked istiyordum herkes övdüğü için, ama 250nk alacağıma voge 250rr çok fazla cazip geldiği için neyse racing olsun dedim. Çok kısa sürede alıştım ve naked ne kadar rahat nasıl bir oturuş pozisyonu var bilmiyorum ama, daha önce tvs raider 125 de rtr 200 de sürdüm (ikisi de touring). Açık olmam gerekirse benim motorum kat kat daha rahat.
Bu arada camın altına yatmadığın sürece eğik sürmüyorsun, ha dimdik sürdüğünü de söyleyemem ama öyle abartıldığı kadar rahatsız bir oturuş pozisyonu yok hatta şuan ben alıştığımdan mı öyle düşünüyorum bilmiyorum ama çok rahat bile diyebilirim.
Ve muhtemelen aynı fiyata alacağın bir naked motorun sana vaad ettiklerinin yaklaşık 1,5 katını vaad eden bir motor olduğu için sen de benim gibi yap tek eksisi bu olsun de zaten eninde sonunda alışırsın çok uzun süreceğini sanmam, hatta belki de alışmana gerek bile kalmaz.
edit: Bu arada 525rr'da da o kadar var mı bilmiyorum ama benim 250rr çok çok kısıtlanmış bir motor. Yani amacın uzasın gitsin dersen açtın mı çok rahat uzayabilecek bi motor. Benim top speede ulaşmam bazı yollarda 15 saniye bile sürmüyor hiçbir şey yapmayıp sadece dişli değişsen bile yaklaşık %10luk bir hız artışı olacak. Ehliyetimi aldıktan sonra yazılım+dişli değişimiyle torku aynı seviyede tutup top speedimi %10-%15 arttırmış olmak istiyorum ben.