Vitez nasil Atilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen en iyisi yine türkce konus

nasil oluo kölnde oturuyon ve almanca bilmion ??

puahaha :mrgreen: koptum yaaaa. kölnde oturuyorum demek istemedim. kölnde bulundum demek istedim.almancan kötü senin ya:p gülmekten yarılacam simdi:mrgreen:

Sagolun ben bu isi cözdüm

sen yanlis yazioyorsun

ve sonra benim almancam kötü oluyor

mantikli birsey :D

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende yeniyim adım sema bu vites konusuna takıldım ne yani bilmiyoruz die motor kullanamayacakmıyız herkes doğduğunda biliyor muydu sanki zamanla öğrendi:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti: SuZuKI HaYaBusA,

gerçek mi yoksa kafa mı bulunuyo bizle...
viteZ,üstelik yeri nerde,ne zaman değiştirilir diyo...

dünyada viteZ diye bişey yoktur..
vitesi atmak istersen öncelikle vitesi işe yaramayacak konuma getir ve sök,at...

yaarkadasım sen bizle kafamı buluyorsun vites nerde die ayrıca kimsede anasının karnında öğrenmedi herkes yawas yawas öğrenecek seni birden üniye alıyorlarmı almaslar motorda öyledir vitesi motora bindiğinde nerde olduğunu bulursun

slm arkadaşlar bende yeniyim adım sema bu vites konusuna takıldım ne yani bilmiyoruz die motor kullanamayacakmıyız herkes doğduğunda biliyor muydu sanki zamanla öğrendi:cat:

"traktör sürdüm motoru öğrenirim, ehliyete ihtiyacım yok, scooter zevk vermiyo" ve benzeri kelimeler kullanan birisine nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsunuz? arkadaşlar zaten bunun hata olduğunu da yazmışlar, önce ehliyetini alsın ki kanunen sürücü yerine geçsin.

ondan sonrada motorsiklet tehlikeli kullanmayın söyle böyle dostum önce git bi kursa yazıl ben yazılacam 2 ayım kaldı fakat ben motosiklet kullanmaya 8 yasında basladım halada kullanıyorum (allaha sükür ne kazam nede ceza yemisliğim oldu)

Ne Zaman;
Arabada nezaman atıyorsun? Mantık aynı, değişen birşey yok.

Nasıl;
[1] sağ eldeki gazı vermeyi bırak
[2] sol el ile debriyajı hızla çek
[3] sol ayak ile vites pedalını aşağıya veya yukarıya pedal hareket etmeyene kadar ittir (makul bir güç kullanarak :mrgreen:) Aşağıya vites düşer, yukarıya vites yükselir. Pedalı her ittirdiğinde bir vites değişir.
[4] debriyajı yavaşça bırak, gazı yavaşça aç

asla öyle birşey demedik, bilmiyorsanız öğrenin dedik ama burda değil :p
ilgili yer bence kurslarda veya tecrübeli bir arkadaşla boş bir alanda :mrgreen:
bilmem anlatabildikmi :p

Ne Zaman;
Arabada nezaman atıyorsun? Mantık aynı, değişen birşey yok.

Nasıl;
[1] sağ eldeki gazı vermeyi bırak
[2] sol el ile debriyajı hızla çek
[3] sol ayak ile vites pedalını aşağıya veya yukarıya pedal hareket etmeyene kadar ittir (makul bir güç kullanarak :mrgreen:) Aşağıya vites düşer, yukarıya vites yükselir. Pedalı her ittirdiğinde bir vites değişir.
[4] debriyajı yavaşça bırak, gazı yavaşça aç

süpersin yaw :mrgreen: ben bile anladım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
vitesi kısaca ben söyleyim üzerine ya bas yada yukarı ittir o gideceği yeri çok iyi bilir yeterki sen bileğini hafiften oynat :D

alcan motora göre değişir cup modelleri yarı otamatiktir ayağın sabit durur vites atarken parmak ucunda basarsın düşürürken topuktan genelde bunlar 4 vitestir diğerleri 5 cm kadar bi vites cubuk gibi bişey vardır ona aşağıya doğru dokunursay ayağıla tabi sol elin debriyajda elini yavas yavas debriyajdan çekersin birazda gaza basarsın ( çok basma takla atarsın ) devire bakarsın 3-4 gibi çekersin debriyajdan elini daha sonra yarım yukarısı bos bi üstü2-3-4--5 diye gidiyor

viteZZ :queen: kardeş git yarı otomatik bi motor al debriyajlıya hiç gerek yok :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar