Vitesli motor zor mu

şimdiye kdr 1 yıl boyunca mondial 125 znu kullandım.. vitesliler zormu yanlıs vites atarsam felan gaz verirsem şanzıman felan dagılır mı diye korkuyorum çünki eskiden otamatik arabanın şanzımanını el frenini unuttugum için dagıtmıslıgım var o yuzden scooter dan vazgecmek te ıstemıyorum bı sorun cıkarıpta cok masraf acarım dıye sizce scooter mi vitesli motor mu hangisi iyi

Merak edecek bir esprisi yok. Vites değiştiriyorsun sadece. Kısa sürede alışırsın.

Emin ol scooter'den daha çok zevk alırsın güzel gazlarsın kızları görünce felan aragaz verirsin alışırsın güzeldir teker felan yaparsın güzel yani:pl:

ilk vitesli motorumda ne zaman ışıklarda dursam, kan ter içinde 2 kilo kaybediyodum Allahım ben nasıl kalkacam ya stop ederse diye :) hey gidi yıllar be.. İlk kalkış, yokuş kalkış harici sorun yaşamazsın rahat ol.. bol bol pratik ve alıştırma..

ilk vitesli motorumda ne zaman ışıklarda dursam, kan ter içinde 2 kilo kaybediyodum Allahım ben nasıl kalkacam ya stop ederse diye :) hey gidi yıllar be.. İlk kalkış, yokuş kalkış harici sorun yaşamazsın rahat ol.. bol bol pratik ve alıştırma..

hocam facebook linkinizi verirmisiniz cafe racerinizi merak ettim tabi sakıncası yoksa

Hocam ben vitesli araba kullanamıyorum. O konuda malım yani :D. Motoru öğrenmem heralde hoca anlattıktan sonra 10 saniye sürdü. 1 kere stop ettim ondan sonra bir bakmışım yollardayım...

Nette bir çok video var fakat şu videoyu daha verimli buluyorum.link
Ne kadar zor olabilir ki diye düşünelim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar