Vites te orun mu var ??

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak size. Motorumda giderken yüksek viteste (3-4-5)aniden durunca debriyaja basıp, daha sonra vites i 1 e getirmek istiyorum ama inmiyor hemen. Önce biraz yukarı kaldırıp sonra 1 e getirmem gerekiyor vites pedalını. Bu normal midir tüm motorlarda olabiliecek bişi mi ? Yoksa bir sıkıntı mıdır ? Bide bazen boştayken debrijaya basıp 1 e atmak istediğimde bir boşluk geliyor. Debriyajı bırakıp tekrar basmam gerekiyor?? var mı bir öneriniz bilginiz ?

aynısı benim motordada var devrinde çok rahat değişiyo ama durunca biraz zor

Durduğun yerde düşürme vitesleri,araba değil ki bu direk boşa atasın :)) Tam duracakken düşür vitesi 1 e durduktan sonra az yukarı kaldır boşa alırsın. bizimkilerde öyle problem yok

dostum zaten normalde yavaş yavaş indiriorm ama acil bi durumda önüme biri çıkıo koyuyorum freni bi anda duruorm. ondan sonra geçmio ztaen

dostum zaten normalde yavaş yavaş indiriorm ama acil bi durumda önüme biri çıkıo koyuyorum freni bi anda duruorm. ondan sonra geçmio ztaen

Bende durduğum yerde düşüremiyorum,kimse düşüremiyor,yani motorla durduğun yerde ileri geri yapıp öyle düşürmen gerekiyor teker dönecek illa

durucanız zaman 1 düşmeyin 2 den direk boşa geçerseniz bu sıkıntıyı yaşamassınız .

normalde dururken sıkıntısı yok zaten yavaş yavaş düşürüyorum devirinde geçerken hiç bi sıkıntısı yok. bi tek ani durduğumda düşürmek sıkıntı oluo işte. o da normal bişi sanırım anladığım kadarıyla

Ya tekeri döndürceksin azcık ileri doğru balata ayrılsın diye. Ya da ara gaz verebilirsin, genelde işe yarıyor ama 5 ten başlarsan unut gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar