vites/debriyaj sorunu (keeway cruiser 250)

MFM

eywllh abi bende şimdi öyle düşünüyorum yazdım yardım için ama pek bi tatmin edici cevap gelmedi hani şurda falan yerde bi usta var şukadara yapar veya şöyle yapalır vs gibi başlığa en çok yorumu ben yaptım :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: birde listeyi okuduysan bakıp kontrol ediceği baya bişey var hepsiyle birlikte 350 dedi bana söylediği fiyatta dedi 2 litre yağ 30 lira dedi 40 lık sentetik yağ dedi motor içinmiş sonra balata opersyonu için 60 lira dedi onun haricindeki şeyler egzozu delme vs herşey toplam işçilikle 350 dedi banada çok geldi ama bilmiyorum bakalım ne olucak

eywllh abi bende şimdi öyle düşünüyorum yazdım yardım için ama pek bi tatmin edici cevap gelmedi hani şurda falan yerde bi usta var şukadara yapar veya şöyle yapalır vs gibi başlığa en çok yorumu ben yaptım :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: birde listeyi okuduysan bakıp kontrol ediceği baya bişey var hepsiyle birlikte 350 dedi bana söylediği fiyatta dedi 2 litre yağ 30 lira dedi 40 lık sentetik yağ dedi motor içinmiş sonra balata opersyonu için 60 lira dedi onun haricindeki şeyler egzozu delme vs herşey toplam işçilikle 350 dedi banada çok geldi ama bilmiyorum bakalım ne olucak

Bende sızden bır yardım isteyecceğim.:)
Artıc act ATV hakkında
bilgi verırmısınız.
Servislerı yedek parca durumu v.s
Tavsıye edermısınız.

dostum istanbuldasın gel bi benim ustaya göster özelden mesaj at numaranı ariyim ben seni..Bence bu kadar şeye gerek yok..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Lahavlevelakuvveteee.. yahu bu motoru uzaylı acemiler mi kullanmış ki bu kadar erken debriyajı şanzumana karışmış? İçine yağdan sonra sirke mi ilave etmişler; rus salatası misali... :)

Şakayı bırakalım: Ben keewayın SS modelinin ön far duyunu arıyorum. Var mı yerini bilen?

Son düzenleme:
1000 km de debriyaj balatası sorunu çok saçma ya.. Bence debriyaj ayarı yapılsın once.. 1 cm bosluk kalsın manette, ve kavrama noktası için sonuna kadar basmak gerekmesin.. 2 cm pay olsun.. ve manet kısmından şırınga ile debriyaj teline aşağıdan cıkana kadar 10/40 lık motor yagı iyi gelir.. aynı sorun bendede vardı.. 15 dk bosa almaya kasıyodum zamanında ama şimdi pamuk gibi

canım motor bilmeyenlerin elinde ne hale geliyor/gelmiş...adamgibi usta olsalar güzelbir ayar..tamamdır 10binkm dertsiz götürür...ama usta nerdeee.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar