Geçen Pınarbaşı'nın oradan geçtim dağ yoluna doğru çıkıyorum, 100'lerce kez arabayla geçtiğim yol, ilk defa motorumla çıkayım dedim, Doburca'dan inicem zaten, neyse benim motor zaten 125cc atik falan ama yokuş yukarı asfaltı tırmalaya tırmalaya gitmiyor tabi, lastikler de dandik, keskin bi dönüş geldi hafif yattım ama baya hafif, lastiklere ve kendime güvenmediğim için, neyse viraj ilk girdiğim halinden daha da keskinleşti, panikledim, ayağım hemen arka frene gitti, hafifçe dokundum ama dışarı açılıyorum, yavaşlayıp ön frene bastım çok az, arkası kayacak diye korktum çünkü, hızı düşürüp az daha yatınca çıkabildim virajdan... Ne yaptım, nası oldu, doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama beni virajdan çıkardı sonuçta, izlediğim videolardan gördüklerimi mi taklit ettim o an tam hatırlamıyorum, ki hızım zaten çok düşüktü yani 90dır maksimum... Demem o ki, bu yorumum tamamen boş başlıktaki konuya herhangi bir katkım olmayacak, yine de galiba belli başlı doğruların yanında herkesin kendi için uygun olan sürüş şekilleri de var ve virajda frenleme de kendimiz için uygun olanı bulmamız gereken bir alan...