Virajda böyle yatılıyormuş...

Mersin İl Temsilcisi
şimdi okan abi gelir ( bkn: @oocan ) eğitim almadan konuşuyorsunuz. o videolar viraj değil.... der :thumright ( bkn : kuyuya taş atan deli :p = ben :flower: )
seni seviyon okan abü, kısma banaaa :joker:

o videolar da bişeymi yaf....

ben pegleri yere deydirip çıkan kıvılcımlarda cigaramı yakıp,diğer virajda da aynı şekilde asfalta sürterek söndürüyorum..

alışkanlık olmuş artık..çakmak kibrit kullanamıyorum..o hızda yanmıyor çünkü..:pl::queen:

ben pegleri yere deydirip çıkan kıvılcımlarda cigaramı yakıp,diğer virajda da aynı şekilde asfalta sürterek söndürüyorum..

alışkanlık olmuş artık..çakmak kibrit kullanamıyorum..o hızda yanmıyor çünkü..:pl::queen:
Havada durdum şahitlerim var

Kocaeli İl Temsilcisi

heee hee hee :cherry: yarışta o virajın karakterini, biliyorsun tabi demi uyanıııkkk, girsene hiç tanımadığın yolda öyle bir viraja o hızlarla :cherry: bir bakmışssın o hızla döndüğün virajın 100 görüş alanı ötesinde tam U bir viraj var !!!! piştiiii :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

yani kanka ne diyem ben sana şimdi :cherry: yafff azcık üzerinde duraydında düşünüp yutulacak bi şey söleyeydin , senin oğlan bileme yimez bunu kusura bakma :cherry: sen cigara yakmak için daha güvenli başka icatlar bul kendine , bunu ben buldum patenti alındı habarın ola :cherry: :queen:

yahu 130 km çıkınca nasıl yancek o kiprit???:pl:önüne set koy da rüzgar almasın bari...:joker:
100 ile 130 arasındaki hızlı ivmelenmeyi saymıyorum bile dikkat et...:pl:
işte o yüzden benim yöntem garantili...:queen:

İrfan abim :) güzel fikir de bence de önüne bi set bir şeyler koyda yansın ondan sonra ne yapacaksın ibremi değişçek :)

sola virajda yatmak daha kolaydır, sağ biraz ters. solaklar içinse tam tersi geçerlidir. deneyin göreceksiniz.

Aslında öyle değil o yarışı tvden izliyordum son 2 viraj geçildi yağmur bastırdı ;) o andada bi ıslaklığa denk gelmiş olabilir diye düşünüyorum. :)

Ben de izliyordum, zorladığı için öyle sonuçlandı diye hatırlıyorum. Ama belki yağmurdandı dediğin gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar