teoride az cok vucut duruşu bakış açısı çat pat ögrenıyorum dahada pratikte yatarımda kalkamam dıye bir korku var içimde cesaret edemıyorum -.-https://www.youtube.com/watch?v=XCGaQMgkzw8
Bakışların nasıl olması gerektiği konusuna ve daha o virajlara girmeden neler yapılmalı örnek bir çalışma![]()
teoride az cok vucut duruşu bakış açısı çat pat ögrenıyorum dahada pratikte yatarımda kalkamam dıye bir korku var içimde cesaret edemıyorum -.-
başlarda korkuyor insan aklı almıyor nasıl oluyor diye ama sonra göz açıp kapamak kadar basit önemli olan viraj öncesi hızını ayarlamak nereye bakacağını bilmek ve virajdaki konumun yani eğitim şartben eğitim öncesi viraja girdiğimi sanıyormuşum
teoride az cok vucut duruşu bakış açısı çat pat ögrenıyorum dahada pratikte yatarımda kalkamam dıye bir korku var içimde cesaret edemıyorum -.-
Teşekkürler gelebilirim tam nerde kaldıgını ögrendikten sonra5 NİSAN 2013 Tarihinde saat 19.00 'da BURSA TİCARET SANAYİ ODASI Kongre salonunda TEORİ eğitimi yapılacaktır. Gelmeni ve öğrenmeni tavsiye ederim.
Teşekkürler gelebilirim tam nerde kaldıgını ögrendikten sonrafaydalı olur herhalde
![]()
Teşekkürler gelebilirim tam nerde kaldıgını ögrendikten sonrafaydalı olur herhalde
![]()