Virajda böyle yatılıyormuş...

Diz sürtme< Dirsek sürtme< Kafa sürtme... Yakında amuda kalkıp dönücekler diye korkuyorum :D:D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Genelde sola virajda, sağ kıçımız değiyor...
Biz bunu hep yapıyoruz...
Ama reklam yapmıyoruz bunlar gibi...:)

teoride az cok vucut duruşu bakış açısı çat pat ögrenıyorum dahada pratikte yatarımda kalkamam dıye bir korku var içimde cesaret edemıyorum -.-

başlarda korkuyor insan aklı almıyor nasıl oluyor diye ama sonra göz açıp kapamak kadar basit önemli olan viraj öncesi hızını ayarlamak nereye bakacağını bilmek ve virajdaki konumun yani eğitim şart:)ben eğitim öncesi viraja girdiğimi sanıyormuşum

aman kalsın ben yavaş dönerim çok yatmam kayar düşerim neme lazım :)

başlarda korkuyor insan aklı almıyor nasıl oluyor diye ama sonra göz açıp kapamak kadar basit önemli olan viraj öncesi hızını ayarlamak nereye bakacağını bilmek ve virajdaki konumun yani eğitim şart:)ben eğitim öncesi viraja girdiğimi sanıyormuşum

basittir elbette bende birazda panik oldugundan daha zorlu olur araba direksiyonunada geçmişligim var önume otobus cıkınca arabayı bıraktım yolun ortasında kala kaldım sıkıntı panik yapmamakta :D

teoride az cok vucut duruşu bakış açısı çat pat ögrenıyorum dahada pratikte yatarımda kalkamam dıye bir korku var içimde cesaret edemıyorum -.-

5 NİSAN 2013 Tarihinde saat 19.00 'da BURSA TİCARET SANAYİ ODASI Kongre salonunda TEORİ eğitimi yapılacaktır. Gelmeni ve öğrenmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler gelebilirim tam nerde kaldıgını ögrendikten sonra :D faydalı olur herhalde :)

pazar günüde sabahtan kapalı alan eğitimi var buttimde sanırım en azından izleyerek bişeyler de öğrenebilirsin sağlam bir eğitimle kendine güvende yerine gelir:) başlarda araba sesinden ürkersen filtreli kulaklıklar var ses seviyesini azaltıyor fakat diğer kulaklıklar gibi trafikten bir haberde yapmıyor onlardan tavsiye ederim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar