Viraj rezilliği

Merhaba arkadaşlar

Bugün şirinevlerde motoplus açılışına gittim. bikaç bişey baktım, çıktım. e5'e bağlanmak için yola çıktım.
Yollarda toz birikintisi vardı dikkatimi çekti yavaşladım, bide resmini çektiğim görüntüyü gördüm.

her ne kadar hızlı girilecek bi viraj olmasada can yakıcı, moral bozucu sonuçlar olabilir.
Yolu oraya düşen arkadaşlar dikkat etsin.

Keşke bu şekilde birbirimizi ikaz edebilsek bu konularda. Teşekkürler duyarlı davranışınızdan ötürü...

duyarlılığınız dolayı teşekkürler arkadaşım keşke herkes senin gibi duyarlı olsa sonuçtu motosiklet.net kardeşlik sitesi

esc

Keşke ilgili kişiler bu durumları hep bizden önce görse de biz de böyle şeyler paylaşmak zorunda kalmasak. Hatta keşke önceden önlem alsalar, planlamayı düzgün yapsalar,kaliteli asfalt döşeseler, alt yapıyı üst yapıdan önce bitirseler, bu görüntülere sebep olanlara (şantiye, fabrika vs) ağır cezalar verseler................................... Kimse bu görüntüleri hiç görmese.
PAYLAŞIM ÇOK GÜZEL, EMEĞİNE SAĞLIK.

7 yaşındakinden 77 yaşındakine kadar herkesin elinde kameralı telefon var. Selfi çekeceğine trafiğin mna koyanları çekip emniyete bildirse bunlar azalır aslında. Tabi öyle bi emniyet bizde yok orası da ayrı mevzu.

Şu yollar ve sürücüler yüzünden yakında cross alıp kendimi dağlara vuracağım...

7 yaşındakinden 77 yaşındakine kadar herkesin elinde kameralı telefon var. Selfi çekeceğine trafiğin mna koyanları çekip emniyete bildirse bunlar azalır aslında. Tabi öyle bi emniyet bizde yok orası da ayrı mevzu.
o iş yapıldı fakat emniyet kamera görüntüsüne cezai işlem yapmıyormuş suç üstü niteliği olması lazımmış yani kendileri göreceklermiş zatı muhteremlerin onun için araba kullanan ayı videosu pek işe yaramıyor.

ben wr 125 x alacam diyorum arkadaşlara sonra çok pahalı ne gerek var diyorlar :mrgreen: al işte nasıl gideceksin bu yollarda wr olsa çimden geçeriz dert yok tasa yok :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar