VINVIN(Hande)Kardeşimize Geçmiş Olsun Ziyaretine Davet!

Hem ben böle aptilikler yapmazsam siz nasıl eğleneceksiniz :wiinkk:

biz seni bu halinle sevdik kabul ettik :rendeer:

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur. Allah acil şifalar versin. :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
handeye 2 ayönce ziyarete gittiğimde daha yatıyordu kendisinden aldığım bilgiler doğrultusunda daha iyi olduğunu öğendim,sevindirici bir haberdi,bizleri çok özlemiştür topolanıp gidersek hasret gidereceğini umarım,ziyaret gününe gelince fuardan sonraki hafta uygun olur kanatindeyim tabi çoğunluk hangi tarihi onaylarsa otarihte uygun olursam kesin gelmek isterim,duyalılığından ötürü hakan kardeşe çok teşekkürler .azönce yine görüştüm handeyle deynekleri atamamış ev istirahati birazdaha sürecekmiş.

Son düzenleme:
Adaş duyarlılığın için teşekkürler,ne zaman olursa beni listeye ekliyebilirsin,Hande kardeşimede geçmiş olsun dileklerimi iletirim:rendeer:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize :rendeer:

Aralığın 8 inden beri yatıyorum ben zaten; ne zaman isterseniz beklerim.

Korkulacak birşey yok motosiklet kazası değil, ayağım burkuldu ve bileğim 3 yerden kırıldı. Geçirdiğim ameliyatla ayağıma 8 vida 2 platin konuldu. Henüz üzerine basamıyorum. 1 ay içerisinde yürümeye başlayabileceğimi söylüyor doktorlar. Şu anda fizik tedavi görmekteyim.

İlginize tekrar çok teşekkür ederim, gözlerinizden öperimmm, hepinizi beklerimmm :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hande çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun :rendeer:
Görüşmek üzere

Ümmet Perkitan, Mete_han ve İhsanhakan bu organizasyonda aktif görev yapmanızı bekliyorum. Çünki işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla net'te olamadığımdan takip etmesi zor benim için. Herşekilde belirtilen tarihte ben olacağımı söyleyeyim şimdiden.Bu aradada bana düşen göreve hazırım.

Son düzenleme:
Şoktayım şu an.... neden hiç haberimiz olmadı ki.. bilen arkadaşlar neden bu kadar geç duyurdu... Efet Vınvın ne zamandır yoktu bunu farkındaydım ama zaman zaman bende özel sebeplerden dolayı gelemiyordum onunda böyle bir durumu var diye düşünmüştüm... İnsan aklına hiç kötü bişi getirmek istemiyo ki... Neyse ki iyileştiğini yazmışsın buna çok sevindim... Ziyaretine gelirim gelemem bilemiyorum ama çok geçmiş olsun... hadi kalk artık bak bahar geldi:cherry: sevgilerrr :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Çok geçmiş olsun acil şifalar ve en kısa zamanda ayağa kalkıp yürümen dileğiyle...

geçmiş olsun hande.umarım en kısa zamanda eski sıhatine kavuşursun.anlattığın gibiyse ayağın çok kötü olmuş gerçekten

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fuardan sonraki hafta uygun olur herhalde herkes uygun görürse pazara gideriz.

çok geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşur kendisine bendende geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim

İnşallah Ogüne kadar daha iyi olursun Hande'cim belkide artıkın yürümeyede başlarsın.

Yaa hani biz bize gidicektik? Herkese haber vermişsin :mrgreen:
Şaka şaka :) Topluca gideriz tabiiki rahatsızlık vermeyeceksek.. Yoksa ben grubumu toplar daha uygun bi günde giderim :rendeer:
vınvın(hande)cığım, sen pm at istersen fazla kalabalık olmasın yada diğer günler yalnız kalmayım siz başka bi gün gelin dersen :wiinkk:

geçmiş olsun hande kardeş

ayrıca böyle duyarlı bir organizasyon düzenleyen arkadaşlarıda tebrik ediyorum bu sitede olduğum için gururluyum valla :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun.....:rendeer: inşallah bir an önce iğleşip döner aramıza...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar