VINVIN(Hande)Kardeşimize Geçmiş Olsun Ziyaretine Davet!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hande geçmşi olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah bu gün sana yarın bana birbirimize destek olmalıyız..:cat:

tekrar geçmiş olsun..:rendeer:

kendisini tanımasam da çok geçmiş olsun dileklerimi buradan iletiyorum
eğer bu ziyaret gerçeklerşirse orda olmaktan herkez gibi bende mutluluk duyarım

bir an önce sağlığına kavuşman dileklerimle

Super Moderator
Geçmiş olsun Hande..:rendeer:
Haberim yoktu, daha Özge'nin rahatsızlığı zamanında kalmıştım ben:p

Umarım bir an önce sağlığına, bildiğimiz, alıştığımız neşene kavuşursun:rendeer:

...da böyle kalabalık bir ev ziyareti acayip olmaz mı? Moral olacaksa herşeye varım da ulaşımı zorlamayacak yakın bir yerlerde desek "Geçmiş Olsun"umuzu, hem daha az yormuş olsak daha iyi olmaz mı?

çok gecmiş olsun hande en kısa zamanda sağlığına kavusman dıleğıyle

selamlar
tansel

Yaa hani biz bize gidicektik? Herkese haber vermişsin :mrgreen:
Şaka şaka :) Topluca gideriz tabiiki rahatsızlık vermeyeceksek.. Yoksa ben grubumu toplar daha uygun bi günde giderim :rendeer:
vınvın(hande)cığım, sen pm at istersen fazla kalabalık olmasın yada diğer günler yalnız kalmayım siz başka bi gün gelin dersen :wiinkk:

Pınar'cım haberleri olmayanlarında haberleri olmuş olsun diye sanırım yazdı Hakan. Tabiki rahatsızlık derecesinide düşünüyoruz herkes gibi ama Hande'nin çok sevineceğini ve mutluluk duyacağını bildiğimiz için çok fazla yormadan ziyaretimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Orada görüşmek dileğiyle canım:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hande çok geçmiş olsun ya daha yeni görüyorum ben topiği.umarım en kısa zamanda iyileşirsin :rendeer:

Pınar'cım haberleri olmayanlarında haberleri olmuş olsun diye sanırım yazdı Hakan. Tabiki rahatsızlık derecesinide düşünüyoruz herkes gibi ama Hande'nin çok sevineceğini ve mutluluk duyacağını bildiğimiz için çok fazla yormadan ziyaretimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Orada görüşmek dileğiyle canım:)

İnşallah :wiinkk:
Daha vardiyam belli olmadı ama büyük ihtimal izinli olurum.. Olmazsam biz gupça bi daha gideriz hem iki gün yalnız bırakmamış oluruz :)

Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ederim :rendeer:

Sizleri görmek bize ( kırmızı-özge ve bana ) yorgunluk değil büyük bir mutluluk verecekir. Dediğim gibi ben hep evdeyim sizin için uygun olan tarih ve saat benim için de uygundur :) Ne de olsa sitemizde marifetli kızlarımız var, çay kahve servisinde kırmızıya yardımcı olurlar:wiinkk:

İyi dileklerini ileten, gelmek isteyen herkese tekrar teşekkür ederim. Hepinizi çok özledim :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eeee bizde geliyoruz ozaman bizlerde sizleri özledik:rendeer::rendeer::rendeer:

hande kardeşimize geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşmesi en içten dileklerimizdir

hande kardeşime selam olsun ve geçmiş olsun en kısa zamanda MT ailesine dönüşüğnü bekliyoruz :)

Hande arkadaşımıza büyük geçmişolsun:wiinkk:
Kendisini ziyaret ederek yalnız bırakmayan arkadaşlarımızın da ayaklarına sağlık.... MT Kardeşliği işte..:bestmt:

Hande abla geçmiş olsun. Tanımasamda gıyabında tanımış olmam bile tanışıyor olmakla eşdeğer sanırım. Eğer babam getirirse bende seni ziyaret etmek isterim. Sen yinede çabuk iyileş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah acil şifa versin

Hande hn.gerçekten çok üzüldüm duyunca...ama derdi veren Allah dermanınıda verirmiş...sabretmek gerekir...umarım kısa sürede eski sağlığına kavuşursun...:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
artık yavaş yavaş hazırlanalım ziyarete 5 gün kaldı buluşma yeri neresi olur kaçta buluşuruz nasıl gideriz,karar vermek lazım,hakan bi ayarlama yapsan diyorumi

ümmet abi benim için öpün :rendeer: hande ablayı çok geçmiş olsun dileklerimi ilet kendisine,sorun yaratıcak birşeyi yoktur umarım :cat:

Evet arkadaşlar bu hafta sonu 30 Mart Pazar günü yaklaştı. Hande kardeşimize ziyarete gelecekler şimdiden kesin birşeyler sölesin. Geliyoruz yada gelemiyoruz diye.

Gidiş tarihi : 30 Mart Pazar Saat akşam 17.00
Toplanma Yeri : Kadıköy Salı pazarının kurulduğu yer

ZİYARETÇİ LİSTESİ
-----------------------------------------------------:
1- Jameika34 ve Sudenazzz
2- DARKDİAMOND
3- rebet(Aram)
4- Mete_han
5- Ümmet perkitan
6- pınarr
7- Skullhunter(Erhan)
8- tugcetugce