VINVIN(Hande)Kardeşimize Geçmiş Olsun Ziyaretine Davet!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet arkadaşlar bu hafta sonu 30 Mart Pazar günü yaklaştı. Hande kardeşimize ziyarete gelecekler şimdiden kesin birşeyler sölesin. Geliyoruz yada gelemiyoruz diye.

Gidiş tarihi : 30 Mart Pazar Saat akşam 17.00
Toplanma Yeri : Kadıköy Salı pazarının kurulduğu yer

ZİYARETÇİ LİSTESİ
-----------------------------------------------------:
1- Jameika34 ve Sudenazzz
2- DARKDİAMOND
3- rebet(Aram)
4- Mete_han
5- Ümmet perkitan
6- pınarr
7- Skullhunter(Erhan)
8- tugcetugce
9- ihsanhakan
10-olcan138
11-Gece
12-delipoyraz
13-kıllıtarkan
14-erdinçpolat
15-Olcan138
16-Ozkansava
17-edy
18-arslanfb
19-
20-

iyi iyi çoğalıyoruz yavaş yavaş ziyaret günü yaklaştıkça :cat:

Evet arkadaşlar liste son şekli ile görüldüğü gibidir. Listede adı olupda gelemeyecekler yada Listede adı olmayıp gelmek isteyenler varsa lütfen belirtsinler. Duyarlılığınız için teşekkürler şimdiden.:)

ziyareti maalesef bi gun itibariyle kaciriyorum. ben pazartesi gunu istanbulda olucam buyuk ihtmalle. eger istanbu da olsaydim bende gelmek isterdim.. handecim com ama cok gecmis olsun bi an once iyilesmen dilegiyle...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yarından sonra handenin yanına gidiyoz yokmu başka gelen elleri görelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hande kardeşimize tekrar geçmiş olsun biran önce iyileşmesi eski halini alması dileğiyle.fakat ben gelemiyeceğim

VınVın kardeşimiz iyileşsede bizleri otomopili ile desteklemeye devam etse keşki:mrgreen: Vallah Hızır Gibidir kendisi. Özge zati ona bakar merak etmiyorum o yüzden:cat::cat:
Hadi kıslar yaa, daha Mangal Yapacaaazz:)

VınVın kardeşimiz iyileşsede bizleri otomopili ile desteklemeye devam etse keşki:mrgreen: Vallah Hızır Gibidir kendisi. Özge zati ona bakar merak etmiyorum o yüzden:cat::cat:
Hadi kıslar yaa, daha Mangal Yapacaaazz:)

valla benden duymuş olamyın ama tedaviyi bira sallıyor gibi geldi bana...
ehh bi zahmet ilgilenin artık...
başında dırdır mı edersiniz ne ederisiniz bilmem... bakın biçaresine işte... oralarda olsam elimden geleni aypıcam da... sürgündeyim ben sürgündeee:salut:

Sevgili Hande tekrar geçmiş olsun yarın ki ziyarete malesef gelemeyeceğim
arkadaşlar beni beklemeyin soğuk algınlığım sebebi ile evde istirihat etmekteyim
yarına düzelicek gibi değilim :pr: benden slm söleyin.

Arkadaşlar çok üzgünüm ama yarın turum olduğu için gelemiyorum,lütfen tarafımdanda geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.

benm yerimede geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim bu seferlik gelemiycem :(

Kuzum yok listede.. Onu da eklermisiniz bi zahmet..
Bide marv, bide efedrin, bide mhrrmkpnr :mrgreen:

Bu aralar gelicem deyip gelmediğim baya bir aktivite oldu ve güvenilmez bir imaj çizmeye başladığımı biliyorum.Bundanda çok büyük bir rahatsızlık duyuyorum ama beni biraz olsun tanıyanlar isteyerek yapmayacağımı tahmin ederler.Bu kadar laf ebeliğinden sonra ağzımdaki baklayı çıkarıyorum::utangac:İş sebebiyle yarın Hande'yi sizinle birlikte ziyarete gelemiyorum.Bendende selam söylerseniz minnettar kalırım.Listeden takma adımı silerseniz sevinirim.

bende geliyim inşallah yağmur yağmaz bi aksilik olmazsa orda olmaya çalışacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar