vııınnnnn mt izmir istanbuldan geçti

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet abi bizimkileri bir günde şaşkına çevirmişsiniz misafirperverliğinizle aynısını şimdi bizden de isterler valla.
Baksana hala kendilerine gelememişler:p
bence onlar uykusuzluktan şaşkındı sabah cesuru görmeliydiniz resmen uyuyordu daha güne başlamadan:queen::queen:ama sonradan ayıldı yaw, ilgiye gelince çokta abartılcak bişiy yapmadık ist mt olarak, yalnız bırakmak istemedik hepsibu keşeke daha yakın olsanızda buluşmalar kalabalık olsa

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bence onlar uykusuzluktan şaşkındı sabah cesuru görmeliydiniz resmen uyuyordu daha güne başlamadan:queen::queen:ama sonradan ayıldı yaw, ilgiye gelince çokta abartılcak bişiy yapmadık ist mt olarak, yalnız bırakmak istemedik hepsibu keşeke daha yakın olsanızda buluşmalar kalabalık olsa

Onlar bize ayak uyduramaz.... Mevsimleri bozulur.... Haftada 2 gesi 4 toplantı.....
Kaldıramazlar ağır gelir....

İyiki uzakmışız....:p:p

yok ümmet abi sen bir dakka bile gözünü bizden ayırmadın, o cümle bizim araçta geçen bir diyalogdan.

debrijay balatası ve kayışları sağlam aracın içindeki kayışı kopmuş, kavraması kaçıran bir grup adam senin motoru takip etmektedir,
ilerde V şeklinde ayrılan yola doğru gelirken,

- sağdanmı gidiyoz soldanmı
- düz git, (bu arada yol ayrımına yaklaşılmaltadır)
- lan düz bu tarafmı o tarafmı
- ümmet amca işte orda o taraftan
- hani be göremiyom ümmet abiyi
- sen görme o bizi görüyo ( derken bu arada ümmet amca solda beklerken biz sağdan tercinimi yapmışızdır) :queen::queen:

ben uykusuzluktan ne dediyimi bilmiyordum sana kaç defa süyledim beni dinleme diye ama sende bana odaklandın papağan gibi ne diyorsam onu yapıyordun he he :queen:çok çılgın bir gün geçirdik .

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben uykusuzluktan ne dediyimi bilmiyordum sana kaç defa süyledim beni dinleme diye ama sende bana odaklandın pağan gibi ne diyorsam onu yapıyordun he he :queen:çok çılgın bir gün geçirdik .

Senin arabada bilenem artçı olmayacağını anladık bu mesajlardan...

O Pağan ne ola ki? Gergedan ın kısaltılmışı galiba...:queen::queen::queen:

Biri yolda çektiğiniz videoyu yüklesin:)
Bende sık kullanılanlara ekliyeyim ,
sıkıldıkça izlerim:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Onlar bize ayak uyduramaz.... Mevsimleri bozulur.... Haftada 2 gesi 4 toplantı.....
Kaldıramazlar ağır gelir....

İyiki uzakmışız....:p:p
hadi lem bizburdan tekirdağa özel köfte yemeğe gidiyoz,şileye kahvaltıya gidiyoruz,izmire çay içmeye geliyoz gelmedimmi 10 gün evvel:p:p hatta duble çayı sen ısmarlamıştın inciraltında yalanmı:queen::queen::bounce:

ben uykusuzluktan ne dediyimi bilmiyordum sana kaç defa süyledim beni dinleme diye ama sende bana odaklandın papağan gibi ne diyorsam onu yapıyordun he he :queen:çok çılgın bir gün geçirdik .

abicim valla en çok senle seyahet etmediğime üzüldüm desem yeridir sanırım...:queen:

Moderatör (forrap)
ilerde V şeklinde ayrılan yola doğru gelirken,

- sağdanmı gidiyoz soldanmı
- düz git, (bu arada yol ayrımına yaklaşılmaltadır)
- lan düz bu tarafmı o tarafmı
- ümmet amca işte orda o taraftan
- hani be göremiyom ümmet abiyi
- sen görme o bizi görüyo ( derken bu arada ümmet amca solda beklerken biz sağdan tercinimi yapmışızdır) :queen::queen:

Abi öldüm ya yine okuyunca :queen: Mükemmel bi diyalogtu..
Sen ile ben zıplayarak soruyoruz yol açıldı dönmemiz lazım,gelen cevaplar mükemmel :p
Soru: Ümmet abi nerde gören var mı,ne tarafa dönücez?
Cevap:Ümmet abinin olduğu tarafa :queen:
Soru : İyide Ümmet abiyi göremiyoruz ki.
Cevap:Olsun o bizi görüyo :queen::queen::queen:

Kuran kursundan gelsek anlayacağım,biz onu göremiyoruz dönmemiz lazım Ümmet abiye göre,göremiyoruz nerede Ümmet abi sorusuna "olsun o bizi görüyor" ne yahu :p

Ne kadar yaratıcı bir mantık vardı arabada..Laf aramızda ben bunu yola pet şişeyi delip yazı yazdıktan sonra farklı şekilde fotoğraf çektirme isteğinden anlamıştım :queen:Neyse ki foto makinası yoktu yanımızda :p

Foruma uygun olmayan bazı replikler var içinde :p Eklemeden önce bi izleyip onaylamak lazım :p Konuşmaları duymadın tabi sen laptopta izlerken..

Tubiş,koca Tuncer e Tunci dersen anlamaz tabi kimse :p Grupta bir saygınlığım var ama benim,olmaz ki :p

alper abi kimsenin ayıbına saklamıyon be iyiki bi hata yaptık daha kendime gelemedim gece modundayım.bugün biraz kestiriyim dedim uyku anlamında tabi çocuklar diyo mustafa kim ruyamda mustafayla konuşuyormuşum sağ sol yap diye :mrgreen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi öldüm ya yine okuyunca :queen: Mükemmel bi diyalogtu..
Sen ile ben zıplayarak soruyoruz yol açıldı dönmemiz lazım,gelen cevaplar mükemmel :p
Soru: Ümmet abi nerde gören var mı,ne tarafa dönücez?
Cevap:Ümmet abinin olduğu tarafa :queen:
Soru : İyide Ümmet abiyi göremiyoruz ki.
Cevap:Olsun o bizi görüyo :queen::queen::queen:

Kuran kursundan gelsek anlayacağım,biz onu göremiyoruz dönmemiz lazım Ümmet abiye göre,göremiyoruz nerede Ümmet abi sorusuna "olsun o bizi görüyor" ne yahu :p

Ne kadar yaratıcı bir mantık vardı arabada..Laf aramızda ben bunu yola pet şişeyi delip yazı yazdıktan sonra farklı şekilde fotoğraf çektirme isteğinden anlamıştım :queen:Neyse ki foto makinası yoktu yanımızda :p

Foruma uygun olmayan bazı replikler var içinde :p Eklemeden önce bi izleyip onaylamak lazım :p Konuşmaları duymadın tabi sen laptopta izlerken..
evet doğru ben sizi görüyodum ama cengiz tel açsaydı zamanında tersyola girmicektiniz ,yaw arkadaş ban baka baka ters tarafa geçtinizya, ona kahkaha attım yarıldım gülmekten:queen::queen::queen:

Laf aramızda ben bunu yola pet şişeyi delip yazı yazdıktan sonra farklı şekilde fotoğraf çektirme isteğinden anlamıştım Neyse ki foto makinası yoktu yanımızda

O nedir öyle ya neler yaptınız siz yolda,anladığım kadarı ile arabada ki herkes birer Mc Gavyer galiba...?:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Laf aramızda ben bunu yola pet şişeyi delip yazı yazdıktan sonra farklı şekilde fotoğraf çektirme isteğinden anlamıştım Neyse ki foto makinası yoktu yanımızda

O nedir öyle ya neler yaptınız siz yolda,anladığım kadarı ile arabada ki herkes birer Mc Gavyer galiba...?:silent:

Yok foroğraf makinası yapmamışlar.... Pet şişeden periskop yapıp Ümmet aga yı takip etmeye çalışmışlar ama şişenin kapağını açmayı unuttukları için gene de Ümmet aga yı kaybetmişler ters yola girmişler.... :queen::queen:

daha kendime gelemedim gece modundayım.bugün biraz kestiriyim dedim uyku anlamında tabi çocuklar diyo mustafa kim ruyamda mustafayla konuşuyormuşum sağ sol yap diye :mrgreen:

kollarını bağlasalardı sağ sol diyemezdim, sayıklamadan uyurdun,
kendimi need for speed oynuyo sanıyodum ya, camın önünde sürekli bi taraflara dönen bir parmakla yolculuk yapan varmı hiç :queen::queen:

evet doğru ben sizi görüyodum ama cengiz tel açsaydı zamanında tersyola girmicektiniz ,yaw arkadaş ban baka baka ters tarafa geçtinizya, ona kahkaha attım yarıldım gülmekten:queen::queen::queen:

ya ümmet abi gerçekten seni güre güre şerit deyiştirdiler sonra çamuru bana atıyorlar arabalardan giremedi o şerite çamur hakını kulanıyorlar ama benimle baş edemezler kola kolik arkadaşım karmaçomalak.sağını solunu arkanı ününü onutun bir ay kendine gelemez artık tırafiğe çıkma derim .:queen:

ne olacak işte 2 beygir gücünde bi vasıta videosu işte, hiç makam arabası görmedinmi,
müdürümüzüm makam arabası var orda, korumalarda üsküdarda yarım saat araba ittirdiler sadece büyütecek bişi yok :queen::queen:

kollarını bağlasalardı sağ sol diyemezdim, sayıklamadan uyurdun,
kendimi need for speed oynuyo sanıyodum ya, camın önünde sürekli bi taraflara dönen bir parmakla yolculuk yapan varmı hiç :queen::queen:
yolun başından beri belliydi zaten inanılmaz bir seyahat olacağı,adam evinden çıkalı 7 saat olmuş evden gelen telefona şimdi evden 3 km uzaklaştık diyor evdekiler ise yürüyerekmi gidiyorsunuz dedi tabi :queen:

ne olacak işte 2 beygir gücünde bi vasıta videosu işte, hiç makam arabası görmedinmi,
müdürümüzüm makam arabası var orda, korumalarda üsküdarda yarım saat araba ittirdiler sadece büyütecek bişi yok :queen::queen:

Arabanın yanında bir turuncu kazaklı koruma,
içinde halkını selamlayan modumuz:):):queen:
Nasıl görmem :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar