- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Heh koyun koyun öyle mangal resimleri
Hem almıosunuz yanınıza hem mangal resimleri var burada![]()
Sen gel Sana ziyafet vericez.... Şişmanlıycaksın bir günde.... :cat::cat:
Heh koyun koyun öyle mangal resimleri
Hem almıosunuz yanınıza hem mangal resimleri var burada![]()
Sen gel Sana ziyafet vericez.... Şişmanlıycaksın bir günde.... :cat::cat:
Şişmanlamadan yapsak :cherry::rendeer:
Az önce yanındaydım...Ondan olmasın sakın?..... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:bizim ekip herşeye hazır maaşallah her tür eleman mevcut gelen pişman olmaz
yanlız ÇENGELKÖY deyince benim aklıma hep ALP-TUNAY geliyor neden acaba :queen:hafif bir badem tadı alıyorum
not; davut kardeşimiz size emanet biliyoruzki emin ellerde :rendeer:
OLCAN 138 müdürüme
iki gece yol yapıp araya mükemmel bir gün sıkıştırdık ve bu yoğun enerji sarfiyatı dolayısıyla yeterince dinlenemeden işe geldiğim için halen gözlerim yanmaktayken bu msjı yazıyorum, aceleyle geldiğimiz için şuurumu orda unutmuşum ve peşimden gelip beni bulacak galiba bi iki güne kadar, bu kafa ile yazdığım msjda devrik cümle , gizli özne , zincirleme sıfat kazası, algıda bozukluk v.s. sezerseniz kusuruma bakmayın.
Bakma işte..Yaşlılık..... :queen::queen::queen: İnsan bişey getirir dimi...Valla dün alp-tunay'da çengelköyde bişi vardı yedirdinimzmi diyordu:mrgreen:
Ben en başta kendimi sonnra herkesi topplayıp getircem mayıs sonunda:cat:
Bakma işte..Yaşlılık..... :queen::queen::queen: İnsan bişey getirir dimi...r:
r:
Yok..Neerdeee.Adamların pili bitmiş....... Kendilerini eve zor atmışlar orda da kalmışlar zaten... :queen::queen:
bende gevrek bekllerdim valla:queen::bounce:
Ama milka çikulata geldi en sevdiğimden:cherry::rendeer:
Kesin Tuncer getirmiştir... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
karşıda kızkulesi vardı oraya bakıyorlardıabi gezi ve ist mt deki arkadaşlar harika yanlız bi fotonuz var merak ettim.3 üncü fotoda sen ve yanındaki abimiz nereye bakıyonuz agızlar acık ne gördünüz merak ettim.:silent:
cengiz abi sana yazdım.![]()
yaw arkadaş adam birzada boyoz yumurta veya midye dolma resmi koyar izmirde onlarda revaçta.bilmiyozmu yani biz:queen::queen:
karşıda kızkulesi vardı oraya bakıyorlardı