helal olsun size arkadaşlar,çok vefalısınız(hem izmir mt,hem de istanbul mt) :rendeer::rendeer::rendeer:
Ben haftasonu Ankara'da olduğumdan gelemedim, planlarım var her an İzmir 'de karşınıza çıkabilirim :queen:
alp tunay bey fena buluşma değilmiş dimi:bounce:
:cherry:
gerçekten süpriz oldu olcan138 erhan(skullhanter)karşıladık kendilerini birlikta güzel saatler geçirdik hatalarımız olduysa affola
İzmir Mt'yi de ağırladık,
geldikleri için muhabbetleri için çok memnun ettiler bizi:rendeer:
İzmir mt lilere de çok teşekkür ederiz
Yalnız bei İzmir'e götürüyorlardı ki tam o sırada, anladımki bazılarımız beni yollmaya çok meraklılar...
APV abim sana söz havalar mükemmellleşince ordayız,
bulaşıklarda benden sorulur
Siz yine bagajı hazırda tutun:bounce:
Tekrar herkese teşekkürler...
Bu arada tam çıkışta annemle babam sizi uğurladı
Hasan(bambam) sohbetimize dahil oldu![]()
Ağırlanan en keyifli misafir ahalisi:rendeer: hpoşgeldiniz, hoşgittiniz(de erken oldu biraz...)
Umarım biraz da olsa iyi vakit geçirmenize yardımcı olabilmiş, İstanbul kaçamağınızın keyifli geçmesine katkıda bulunabilmişizdir.
İzmir'e gelme sözü verip tutmamasından şikayetçi olduğunuz yalan arkadaşların aksine:queen: ilk defa (tabi fuar zamanı da sizi daha iyi ağırlamaya çalıştıktan sonra) en kısa zamanda (kriterler çok oldu ama kumita'nın da orada olması lazım:cat
sizin aranızda da aynı keyifli sohbeti yaşamak istediğimi sözylüyor ve geleceğime söz veriyorum...
(Bu akşam pek bir resmi yazıyorum ama, seviyorum sizi:mrgreen
![]()
İzmir MT geldi geçti , safari org. olduğu için kendileri ile pek ilgilenemedik kusura bakmasınlar.ale: Ama akşam Çengelköy buluşmasında çoğu üye ile tanışma fırsatları oldu. Buluşma biraz doğaçlama telefonlaşma ile 20-30 kişi bir araya gelebildik. Şu an İzmir yolunda olan arkadaşlara tekrar iyi yolculuklar.
Biz de yedikİzmir'in 4 atlısı, haber veremedikleri İzmir MT ahalisinin gazabından korkarken, alp_tunay'ın haberi olmasına rağmen gelememesini hiç öyle yorumlamadık biz...:bounce:
iki gece yol yapıp araya mükemmel bir gün sıkıştırdık ve bu yoğun enerji sarfiyatı dolayısıyla yeterince dinlenemeden işe geldiğim için halen gözlerim yanmaktayken bu msjı yazıyorum, aceleyle geldiğimiz için şuurumu orda unutmuşum ve peşimden gelip beni bulacak galiba bi iki güne kadar, bu kafa ile yazdığım msjda devrik cümle , gizli özne , zincirleme sıfat kazası, algıda bozukluk v.s. sezerseniz kusuruma bakmayın.
ümmet abimiz yanımıza koşarak geldiğin andan , ayrılırken çevreyolu tabelasına yöneldiğimizde peşimizden el sallayana kadar 1 dk yanımızdan ayrılmadığın için çok tşkr ederim, hata ne demek aksine şiddetli ilgin ve alakan ile fazlasıyla hamçup ettin bizi.
rica ederim mustafa gelişiniz çok mutlu etti bizleri istanbul mt olarak, haluğun da dediği gibi atv den gelenlerde yakaladı sizleri oda süsü oldu sizlerle tanışmış oldular benimle ilgili sölediklerine gelince,izmir mt ile tanıştığımdan beri sizlerin bana yaptığının onda birini yapmadım sizlere APV41(cengiz) anlamıştır... sanırım.. sadece üzerime düşen neyse onu yerine getirmye çelıştım,anladığım kadarıyla mutlu olmuşunuz bizlerden buda bize yetti. :salut::rendeer::rendeer::rendeer:
Hani ne yedirdiniz içirdiniz?.... Gördüklerimiz sizin olsun yedirdiklerinizden haber verin....:cherry::cherry:
Tuçe hanım..... :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:
iki gece yol yapıp araya mükemmel bir gün sıkıştırdık ve bu yoğun enerji sarfiyatı dolayısıyla yeterince dinlenemeden işe geldiğim için halen gözlerim yanmaktayken bu msjı yazıyorum, aceleyle geldiğimiz için şuurumu orda unutmuşum ve peşimden gelip beni bulacak galiba bi iki güne kadar, bu kafa ile yazdığım msjda devrik cümle , gizli özne , zincirleme sıfat kazası, algıda bozukluk v.s. sezerseniz kusuruma bakmayın.
ümmet abimiz yanımıza koşarak geldiğin andan , ayrılırken çevreyolu tabelasına yöneldiğimizde peşimizden el sallayana kadar 1 dk yanımızdan ayrılmadığın için çok tşkr ederim, hata ne demek aksine şiddetli ilgin ve alakan ile fazlasıyla hamçup ettin bizi.
moral vermek için yaptığımız ufak kaçamağımızda sizin sayenizde orya getirdiğimiz moralin 5 katını geri aldık karlı bir gezi oldu:wiinkk: ,
bagajda battaniye sermiş yastığı koymuş ve yolda bırrn bırrn edip oynaman için iki tane de ufacık cıbır oyuncağı koymuş makamınıda hazırlamıştık, bütün gelişlerinde olduğu gibi yine bişiler oldu yattı gelişin![]()
ağırlayan en keyifli ev sahipleri, ayak bastığımız andan itibaren sonuna kadar çok çok büyük keyif aldığımız günümüzü güzelleştirdiğiniz ve ilginiz için biz teşekkür ederiz,
ee olcan burda söz parmakdan çıktı bizde bunu hemen MTizmir karar defterine işledik ve ziyaretini en kısa zamanda bekliyoruz,
bende saviyorum uleynnn
gittik gördük geldik, saz arkadaşlarım sanırım şu anda gözleri kapalı, gözkapaklarının altından yol çizgileri akıyoken bu topiğe ilk mesajı ben yazıyorum,
kadıköye ayak basar basmaz koordinatlarımız alıp çok kısa sürede yanımza geldin, uzun zaman öncesinde planlanan organizasyonuna katılıp yine hemen apar topar bizim yanımıza geldin, bizim yüzümüzde koşturmacalı yoğun bir gün geçirdin,
sizlerle tanıştığımıza çok sevindik ve hepinizi çok sevdik
teşekkürler :rendeer:
ahhhh bizede biteklif eden olsaydıııııBizim meşhur kokoreçten yedirmeye çalıştım hepsine amaa
sadece Tuncer'i kandırabildim:cherry:
ahhhh bizede biteklif eden olsaydııııışu kokoreçten ben hemen kanıverirdim