Venom Poseidon Kışlık Motosiklet Pantolonu

arkadaşlar aranızda Venom Poseidon Kışlık Motosiklet Pantolonu kullanan var mı ? yorum yapabilir misiniz ? alınabilir mi ? su geçirmez olması önemli benim için. 45 dk - 1 saat su geçirmese yeterli. öğrenciyim gora-tex vs alamam. veya max.350 tl ye kadar tavsiye edebileceğiniz bir motosiklet pantalonu var mı ? dediğim gibi su geçirmez olması önemli ve zor ama yazında kullanabileyim...

prohel 6767 ben 150 liraya almıştım işini görür Ankarada işe yarıyorsa heralde bır cok ilde kullanılabılır :cherry:

Gayet güzel... Venomun mont ve pantalonları başarılı...sana tavsiyem yağmurda mont ve pantalonunun üzerine işmonttan yağmurluk sipariş edersen tadından yenmez... işmont u incele bayağı hesaplı...hadi iyi sürüşler

Bende Venomun kışlık montunu kullanıyorum, yağmurda tam denemedim ancak korumaları güzel ve soğuktan iyi koruyor.Tavsiye ederim.Yağmur için yağmurluklar var onlara bakmalısin.Pantolon iştemişsin, dediğim gibi en iyisi yağmurluk.

Son düzenleme:
peki benim pantalon boyu olarak m gözüküyor fakat bel olarak ise l gözüküyor hangisini seçmeliyim ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar