ve STeReO ilk kazasını yaptı ...

CÜMLETEN SAĞOLUN ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN :)

semih'cim şimdi girdim siteye ve başlığı görünce şok oldum inan sayfayı dua ederek açtım öncelikle sana birşey olmaması içimi rahatlattı umarım en kötüsü bu olur motoru dert etme bi şekilde kırılır sarılır önemli olan sağlığın gerisi yalan çok geçmiş olsun birşeye ihtiyacın olursa bizler buradayız ...

abicim sağolasın oldu işte. Önemli bişey yok çok şükür. Sizler varken bişeye ihtiyacım olmaz benim. Düşünmeniz yeterli ..

Semihim buradan da geçmiş olsun ...
ayaklarına mutlaka buzlu su yap . unutma emi.

Unutmam abi yardımın için çok teşekkürler :)

Cok gecmiş olsun kardesim yeni haberim oldu.
Allah beterinden saklasın...

sağolasın teşekkür ederim

motoru o sekılde gorunce korktum aslında.. Allah beterinden saklasın iyi olmana sevindim..tekrar geçm,iş olsun..:rendeer:

korkma korkma :) zc güzel motor toplayınca yine canavar gibi olur o :) Teşekkürler ..

semihim mtde güzel bi ailen olmuş bu açık. sana bişey olmasın gerisi yalan yoksa hepimizi üzersin valla. birazcık daha dikkat bundan sonra. benimkini götürmüştük birlikte şimdi de seninkini götürücez yaptırıcaz sonra gezmeye devam...

sana bısı olmasında motor her turlu duzelır 3 5 neyse halledersın daha buyuk kazalar gostermesın Allah hıc kımseye bıraz dıkkat edelım arkadaslar her gun kaza haberı ınsann ıcını burkuo ztn arac suruculerı motorlara karsı negatif :D cekemıolar :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun SEmhim Allah Beterinden Korusun kardeşim.

geçmiş olsun semih

bundan sonra daha dikkatli ol özellikle grup sürüşlerinde :cat:

semih başlığı görünce birden şok oldum sabah sabah harbi uyandım allahtan sende bişey yokmuş sevindim büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşim büyük geçmiş olsun başlığı görünce korktum sana bişey oldu diye.

Canım büyük geçmiş olsun başlığı görünce direk seni aradım sesini duyup konuşunca rahatladım ama çok korkuttun beni inşallah ilk ve son kazan olur... :rendeer: :rendeer:

büyük geçmiş olsun arkadaşım motorundurumu tabiki mühim değil sana birşey olmamış olması sevındırıci inşallah son kazan olur.gece yi nasıl gecirdin ağrı falan oldumu :rendeer:

çok geçmiş olsun semih.inşallah bu son olur.bir daha böyle şeyler yaşamassın.

Geçmiş olsun.Sende birşey olmamasına sevindim.Piyango her an birimize vurabiliyor,bu dangalaklardan olduğu sürece...

Forumdan Uzaklaştırıldı
b

gecmiş olsun :rendeer:

geçmiş olsun kardeş hep bu eray şelepsizinin nazarı değdi...

ya bu arabalardan ne çekiyoruz trafikte motoru ve motorcuyu yok sayıyolar bende geçen gün 70 km hızla giderken yolun ortasında birden bire duran bi transporter a çarpıyodum ki 5 cm kala durabildim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar