ve STeReO ilk kazasını yaptı ...

Arkadaşlar tekrar tekrar sağolun insanın kötu zamanlarında derdini paylaşabilecek arkadaşlarının olması çok güzel birşey. çok teşekkür ediyorum. Dikkat edin kendinize ..

Çok geçmiş olsun,bundan başkasını göstermesin Allah.

Bu kaza başlıklarıda bi alem,"en sonunda bende yaptım heyooo,becerdim,artık benim de bi kazam var" der gibi hepsi :mrgreen::p

Çok geçmiş olsun,bundan başkasını göstermesin Allah.

Bu kaza başlıklarıda bi alem,"en sonunda bende yaptım heyooo,becerdim,artık benim de bi kazam var" der gibi hepsi :mrgreen::p

Biraz öyle oluyo aslında. Önemli olan, Allah o kazaların sonrasında bu başlıkları açabilmeyi nasip eder inşallah..

Biraz öyle oluyo aslında. Önemli olan, Allah o kazaların sonrasında bu başlıkları açabilmeyi nasip eder inşallah..

Tabi,Allah daha kötüsünü göstermesin :rendeer:

Senin başlığa özel değil,genelde öyle kaza başlıkları,keşke hiç olmasa :)

semih'cim şimdi girdim siteye ve başlığı görünce şok oldum inan sayfayı dua ederek açtım öncelikle sana birşey olmaması içimi rahatlattı umarım en kötüsü bu olur motoru dert etme bi şekilde kırılır sarılır önemli olan sağlığın gerisi yalan çok geçmiş olsun birşeye ihtiyacın olursa bizler buradayız ...

geçmiş olsun.e5 malum cellatlar la dolu çok dikkat etmeli,her an her şey olabilir.

Semihim buradan da geçmiş olsun ...
ayaklarına mutlaka buzlu su yap . unutma emi.

Cok gecmiş olsun kardesim yeni haberim oldu.
Allah beterinden saklasın...

motoru o sekılde gorunce korktum aslında.. Allah beterinden saklasın iyi olmana sevindim..tekrar geçm,iş olsun..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar