ve STeReO ilk kazasını yaptı ...

Gün güzel başlamıştı aslında yağmur altında Tekirdağa gidip tükkan ahalisiyle deniz keyfi yapmak ayrı bir zevkti. Ama insan alın yazısında ne varsa onu yaşıyor. İstanbula dönerken Beylikdüzü Beylizyum önünde, meşhur e5 trafiğinde seyir halindeyken vatandaşın biri önüme kırdı, bizde onun tamponunu kırdık. Çok şükür bende ufak tefek çizik ve eziklerden başka önemli birşey yok. Ama motorum yarısı dağılmış durumda. Tutanak mutanak hallettik. İlk kazam oldu umarım son olur. En önemlisi bana eşlik eden, beni yanlız bırakmayan, arayan, soran can dostlarıma, MT-Tükkan ahalisine çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız :salut:

İşte fotolar :

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. ( Arkadan çarptığına göre sen suçlu durumdasın )

çok geçmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışsın ama motosiklet sanki uçurumdan düşmüş gibi duruyor neyse önemli olan senin canın tekrar geçmiş olsun

ya benim nasıl en son haberım olur ya :pr: geçmiş olsun hayatım

geçmiş olsun kardeşim
dikkatli olmak lasım havaların kızıştığı şu günlerde araba sürücüleride azıtmaya başladı iyicene...

yine yeni yeniden geçmişolsun semihçim ;) sana bişey olmadı ya gerisi boş 500 liraya pertten cevirirsin merak etme

geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın. e5 çok kötü hakikaten korku filmi gibi her an..

Çok geçmiş olsun dostum az öncede üye fotoğraflarında motoruna bakıyordum

geçmiş olsun semih. şimdi haberim oldu daha. dönüş yolundamı oldu kaza gürkanlarla konuştugumuzda bişey söylemediler topiği görünce şok oldum...
inşallah en kötü kazan bu olur lütfen dikkat et trafikte sana senden başkası dikkat etmez biliyosun

Abi tekrardan geçmiş olsun telle ulaştım bizimkilere blki iletmişlerdeir geçmiş olsun dilerklerimi.Makineyi merak etme sen bir şekilde eski haline getiririz.Snde önemli bir şey olmaması bu kötü olayın en iyi haberi :) Herhangi yapabileceğim bir şey olursa bana ulaş yeterki...

Canerle bende taksim meydana çıkarken iki defa kaza atlattık bu tarz birşeydi ama bir biraz şanslıydık hemn toparlayabildik :( :(

Tekrar gçmiş olsun abi :)

arkadaşlar tekrar tekrar sağolun varolun ...

geçmiş olsun semih. şimdi haberim oldu daha. dönüş yolundamı oldu kaza gürkanlarla konuştugumuzda bişey söylemediler topiği görünce şok oldum...
inşallah en kötü kazan bu olur lütfen dikkat et trafikte sana senden başkası dikkat etmez biliyosun

çok sağol çağlacım. dönerken oldu en arkadaydım ben dönüp geldiler sağolsunlar.. haklısın ama ne kadar dikkat etsekte olacağı olan oluyo biliyosun :(

Abi tekrardan geçmiş olsun telle ulaştım bizimkilere blki iletmişlerdeir geçmiş olsun dilerklerimi.Makineyi merak etme sen bir şekilde eski haline getiririz.Snde önemli bir şey olmaması bu kötü olayın en iyi haberi :) Herhangi yapabileceğim bir şey olursa bana ulaş yeterki...

Canerle bende taksim meydana çıkarken iki defa kaza atlattık bu tarz birşeydi ama bir biraz şanslıydık hemn toparlayabildik :( :(

Tekrar gçmiş olsun abi :)

sağol şahinim. Makinenin motorunda sorun yok ön dağaldı sadece, illaki toparlanır ama sigortayı beklemek lazım. Bu demek oluyoki bi süre tabanway takılıcaz :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar