...ve sonunda Khutuck motorize

Başlığı görünce çok sevindim. Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde sürmek nasip olsun.

Hayırlı olsun kütük.Kazasız belsız kullanman dilegiyle diycem ama kazada yapmışsın.Neyse daha fazla kaza yapmaman dilegiyle:p

Hadi kutucuk :p dostum hayırlı uğurlu olsun. Allah; kazasız belasız binmek nasip etsin.. :)

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun sonunda kütükten motorla alakalı yazılarda gelecek demektir.:p

Metehan mahellenin gençlerini milli yapan abi gibi valla ... :cherry:

Her mahalleye bi Metehan lazım:cherry:

Üstüne biraz daha koyup cbr125 alabilirdin... :mrgreen::p:cherry::queen:

İşin şakası bir yana hayırlı uğurlu olsun... Allah kazadan beladan korusun...

Keyifli sürüşler diliyorum... :rendeer:

Başlığı görünce çok sevindim. Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde sürmek nasip olsun.

hayırlı olsun sonunda kütükten motorla alakalı yazılarda gelecek demektir.:p

Merak etmeyin sizleride çekip kurtarıcam bu Hyosung bataklığından...:queen:

Barış abi espri süperdi...:cat:

abi elinden tutuyoruz genclerin...çoğu heyecanlı...ben 91 ilk mobiletime sahip olduğumda yaşadığım duygular...Allaha şükür şimdide makinam var...her zaman şükrederim halime...şurdan şuraya yürüyesim yok vallahi....hele ki İstanbul dışına çıkarsam bundan daha güzel bir duygu yok...sınırsız özgürlük...araba yok otobüs yok minibüs yok...direksiyon sende...Sür motoru Niğdeye ambiansı...:p

Son düzenleme:
Super Moderator
ooo hayırlı uğurlu olsun khutuk kardeşim
allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
her zaman full koruma full dikkat:cat:

Herkese çok teşekkür ederim. 60km doldu, motora iyice alışmaya başladım, baya bi mutluyum :)

Barış abi harikasın :queen:

Khutuck hayırlı olsun bu arada.. :rendeer:

Metehan hoca sağolsun bizim arkadaşa da yardımcı oldu bir cbf 150 de ona aldık.. :wiinkk:

Telefonumu kırmayıp karşıdan anadolu yakasına gelen Metehan Abimize teşekkürlerimi sunarım.. Allah razı olsun diyorum tekrar.. :rendeer:

Barış abi harikasın :queen:

Khutuck hayırlı olsun bu arada.. :rendeer:

Metehan hoca sağolsun bizim arkadaşa da yardımcı oldu bir cbf 150 de ona aldık.. :wiinkk:

Telefonumu kırmayıp karşıdan anadolu yakasına gelen Metehan Abimize teşekkürlerimi sunarım.. Allah razı olsun diyorum tekrar.. :rendeer:

ya abi herşeyde kısmet varmış...beni saat 18.00 de aradın..bu akşam Terrorizer ben Khutuck gezicektik...kısmet olmadı..sen arayınca bende atladım geldim Ümraniye Bulgurluya...ulan ne trafik vardı...nası canbazlık yaptım şaşarsın...ama plakamda yine poşet vardı...kafam rahat yani...ulan iyice azdım trafikte...sonum kötü...ya fren yok sırf gaz...o trafikte...:p

senin kankanda 30 dakka içinde beğendi aldı...şaştık kaldık valla abi...:p

hayır paramızla rezil oluyoduk mal yoktu...maviye razı oldu...:p

ama inanın o mavi artık sarı çizgilerle bezenmiş...orjinalinde sarı lacivert gayet güzel olmuş...o tiksindiğim mavi yeni sarı çizgileriyle efsane olmuş...böle kaldım valla yeni maviyi görünce...:silent:

hoca ben poşedin çevreye verdiği zarardan başka bişey düşünmedim inan...çünkü yapılacak bir şey yok inan..peki o zaman EDS den korkuyorum diyim...emniyet şeridine girmek zorundayız...aracların arasından gemek intihar diyelim...kendi canımdan daha önemli bir şey yok..TC Devleti bile kendi canımdan önemli değil...

emniyet şeridinden giden motorlara işlem yapılıyor mu? (cidden bilmediğim için soruyorum) ben bizzat yaşadım trafikte arkamdaki polis arabası siren çalıp "ne duruyon lan mal gibi git emniyet şeridinden" şeklinde sinirlenip eliyle beni kovalamıştı sağ şeritten.

emniyet şeridinden giden motorlara işlem yapılıyor mu? (cidden bilmediğim için soruyorum) ben bizzat yaşadım trafikte arkamdaki polis arabası siren çalıp "ne duruyon lan mal gibi git emniyet şeridinden" şeklinde sinirlenip eliyle beni kovalamıştı sağ şeritten.

EDS duymuşsundur...kamerayla çekip ceza makbuzuyla adrese teslim olmasın diye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar