...ve sonunda Khutuck motorize

Hayırlı olsun çok sevindim, daha önce de söylemiştim gerçi bu sevincimi ama başlığına da işiyeyim aman yani yazayım dedim. Yer belli etmek baabında :p

Hayırlı olsun Khutuck kardeşim....

Dur lam? Benim bu yau :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tam hikayeyi anlatalım:

Her şey cumartesi günü başladı. Mete Han'la saat 2'de köprüden önceki son durakta buluşmak üzere sözleştik. Ben, babam ve akrdeşim arabayla gittik. Mete Han buluşma yerine hazırlıklı gelmişti:

Mete Han'ın liderliğinde hedefimize yol aldık:
45374852su8.jpg

Ümraniye D&B Motor'da anlaşmamızı yaptık, arada Mete'yle mutluluğun fotoğrafını çektik:
54960334rb7.jpg

Ardından Feyizoğlu'na gidip korumalarımızı aldık:
49767292ld8.jpg

53270990nn1.jpg

Sonra bugün babamla buluşup D&B'ye gittik:
46806623ns4.jpg

Bir ara D&B'den Gökhan abi "kırmızı CBF kalmadı, o yüzden VFR versek olur mu" diyecek diye umutlandım, olmadı:
19923498ez4.jpg

Motorun son ayarları yapıldı, teslim aldım:
23538932rr8.jpg

MUTLU SON:
10lb0.jpg

Bu arada motoru Ümraniye'den Halıcıoğlu'na getirene dek 20 km'lik yolda da bir ton olay geldi başıma. Daha motora bineli 3 dakka olmamışken sağda durdum, kaskımı düzeltiyordum, bir zabıta kamyoneti kasasını sol elciğime taktı, baya ses çıkarttı. Bende çizik yok, ama Zabıta'nın üstü çizildi :cherry: Ardından yolda babamın arabasına yakın kalmaya çalışmanın anlamsızlığını anlayıp kendi başıma yürüdüm devam ettim, otomobilden kalma alışkanlık ve dar yerden geçme konusundaki acemiliğim sebebiyle otomobil formatında, sağ şeritte ilerlerken yanıma gelen kırmızı CBF'i olan bir kurye, daha taze motorcu olduğumu anladı, "Hayırlı olsun yiğenim!" deyip bastı, gitti emniyet şeridinden. Ben emniyet şeridine girme konusunda kararsızken, arkama gelen bir polis aracı "düuuupp" dedi, aynadan baktım bişi işaret ediyor, anlamadım. Bir daha "düyuuup" dedi, aynadan bakınca içerdeki polisin eliyle emniyet şeridine girmemi işaret ettiğini anladım, dumur oldum. Köprüde dehşet rüzgar vardı, biraz zorlandım açıkçası. 80'i geçmeden eve vardım, yarım saat babamı bekleyip gittik zincir aldık. Akşam 9 gibi tekrar motora bindim, 1,5 saat eve 5km yarıçaplı alanda gezdim, yavaş gitme olayını kavramaya çalıştım. Tam eve dönerken 20m kala 2. viteste 5km/saat hızla gidilmeyeceğini öğretecek şekilde motoru stop ettirip ağır çekim sıola yatırdım :p Kormua demiriyle sol elcikte minicik çizikler yaptım, nazar değmesin :)

Buradan tüm yardımları için Mete abiye çok çok çok teşekkür ediyorum, o olmasa şu an motorum olmazdı (cidden).

ahooo...ahooo...ben bittim...tüm foyam çıktı ortaya...karizma korumalar bişey yok...bi kask var...onun klilkde rüzgarda bilem açılıyo...:queen:

Fıratım sana yakışır...tek kelimeyle olay bu...o kadar çok istedinki...o kadar çok hayal ettinki...değdi...değecek...ne geziler yapıcaz...:cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
2. viteste 5km/saat hızla gidilmeyeceğini öğretecek şekilde motoru stop ettirip ağır çekim sıola yatırdım :p

:mrgreen:

Allah canını almasın emi. Daha çok gülüyorum şuan ama yansıtamıyorum, kırılma diye.. :mrgreen::mrgreen:

Çok sevindim gerçekten. İlk ben öğrendim değil mi ? Emin misin.. ? :p Hava atayim biraz. :bounce:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
çok güzel motorun Allah kazasız belasız mutlu bir sekilde binmeyi nasip etsin

:mrgreen:

Allah canını almasın emi. Daha çok gülüyorum şuan ama yansıtamıyorum, kırılma diye.. :mrgreen::mrgreen:

Çok sevindim gerçekten. İlk ben öğrendim değil mi ? Emin misin.. ? :p Hava atayim biraz. :bounce:

Mete abiyi saymazsak ilk sen öğrendin :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayırlı uğurlu olsun Kütükcanım benim. :) Yaptığın en büyük kaza 5 km.lik süretinle bu kazan olsun.

Bekliyorum Mete ile ikinizi, şantiyeye gelin artık beğenirseniz şantiyeden yoksa İsveçlilerin tombalak köftesinden yediririm. Veya biz şantiyede yeriz Mete'yi İkea'ya göndeririz. :p

Biraderim bak o koruma demiri olmasaydı gidon dahil.. ön kafadan depoya uzanan granajlar kırılacaktı...hep söylerim...

cbflerin kaskosu o koruma demirleridir bence...50 ytllik demir 4 milyarlık motoru koruyor...

olur böyle şeyler...yarın akşam buluşalık...bi Ulus Parkına gidip manzara seyredelim...30 yaşındayım bu yaşıma kadar her hatunu Ulus Parkına götürüp ucuz İstanbul Manzarasıyla kandırmışımdır...masrafsız oluyor...:queen:

Peder beye selamlar...

Bu arada adama zorla ben niye yokum la bu topikde diye baslı yaptım ya...reklamımız araya kaynamasın diye sıkıştırdım valla taciz ettim inanın buna...:p

Hayırlı uğurlu olsun Kütükcanım benim. :) Yaptığın en büyük kaza 5 km.lik süretinle bu kazan olsun.

Bekliyorum Mete ile ikinizi, şantiyeye gelin artık beğenirseniz şantiyeden yoksa İsveçlilerin tombalak köftesinden yediririm. Veya biz şantiyede yeriz Mete'yi İkea'ya göndeririz. :p

valla Ikeaya dalalım o dandik ruhsuz sosislilerine saldıralım...kola fanta zaten sebil...:p

ben makinamı inşaat alanına sokmam aga...:queen:kapıya geliriz bekçi çağırır artık seni...:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

E bidaha düşün istersen.... :cherry::cherry::cherry: Aklına sokan kim motor almayı?.... :wiinkk::bounce::bounce:

Hem metenin açmasını beklerdim.... Meteye kelek yapmışsın...Gerçi zaten pek doğru değil de.... :queen::queen::queen::queen:

E bidaha düşün istersen.... :cherry::cherry::cherry: Aklına sokan kim motor almayı?.... :wiinkk::bounce::bounce:

Hem metenin açmasını beklerdim.... Meteye kelek yapmışsın...Gerçi zaten pek doğru değil de.... :queen::queen::queen::queen:

valla abi hançerlendim...ama kankası Olcan napalım...ona kısmet oldu...:salut:

Hayırlı olsun, güle güle gez.

Plakadaki poşet ne işe yarıyor anlamadım ?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İstesende almıyoruz zaten malum bahsettim biz Iso standartlarında iş yapıyoruz. Yabancı aracın güvenlik önlemini alamayız birde. :p

İkea'ya dalıp o dandik sosislilerden yedirmem ben size, isteyen tombalak köfte isteyen meşhur brokolili somondan yer. Hesaplar benden mekan sahibiyiz ne de olsa. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok abi..Adım bile geçmemiş.... Heyecandan hatırlamamış bilene...:pr::pr:

İstesende almıyoruz zaten malum bahsettim biz Iso standartlarında iş yapıyoruz. Yabancı aracın güvenlik önlemini alamayız birde. :p

İkea'ya dalıp o dandik sosislilerden yedirmem ben size, isteyen tombalak köfte isteyen meşhur brokolili somondan yer. Hesaplar benden mekan sahibiyiz ne de olsa. :)

ya hemende kişisel algılama...malum motosikletlerimizin biri 2007 biriside 2008..hassaslar toza toprağa karş...makina bu duygusal oluyor...ha sen alışıksın orda ama makinalarımızı düşünmek zorundayız...:p

tamam sendeniz...Kütükcük aha ye iç sebil kanka ..:queen:yürüyelimmm arkadaşlarr lay la la la layy layy...:p

Allah iyiliğinizi versin.

Geçen otoban gişelerinde ogs yi denerken ters tutmuşum. Aklıma bu gelseydi 19 YTL yemezdim :mrgreen:

Yok abi..Adım bile geçmemiş.... Heyecandan hatırlamamış bilene...:pr::pr:

Du abi, ben hala 1. vitesle 2. vitesin yerlerini düşünüyorum :)

Karar verme aşamamda (çok) emeği geçen Alp_tunay, Mete Han, BIYIKLI, komtan, Olcan, Pro, Tubiş, Niceman ve bilimum arkadaşlara çok çok çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar arada arıza yapsam, "ya CBF CBR 150, YBR 125, CBX 250, ATX kasa, MLV mont, YTR ayakkabı bi de Nolan kask üstüne şapka alcam" diye kafayı sıyırsam da beni sabırla dinlediniz, "la yeter la" demediniz (galiba mete abi dediydi:p) Çok teşekkür ederim yardımlarınız ve desteğiniz için.

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hadi geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler.
Metenin poşetlendiği yer tam mobesa kamerası olan yerdi galiba :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar