Hayırlı olsun çok sevindim, daha önce de söylemiştim gerçi bu sevincimi ama başlığına da işiyeyim aman yani yazayım dedim. Yer belli etmek baabında 
Hayırlı olsun Khutuck kardeşim....
Dur lam? Benim bu yau :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tam hikayeyi anlatalım:
Her şey cumartesi günü başladı. Mete Han'la saat 2'de köprüden önceki son durakta buluşmak üzere sözleştik. Ben, babam ve akrdeşim arabayla gittik. Mete Han buluşma yerine hazırlıklı gelmişti:
Mete Han'ın liderliğinde hedefimize yol aldık:
![]()
Ümraniye D&B Motor'da anlaşmamızı yaptık, arada Mete'yle mutluluğun fotoğrafını çektik:
![]()
Ardından Feyizoğlu'na gidip korumalarımızı aldık:
![]()
![]()
Sonra bugün babamla buluşup D&B'ye gittik:
![]()
Bir ara D&B'den Gökhan abi "kırmızı CBF kalmadı, o yüzden VFR versek olur mu" diyecek diye umutlandım, olmadı:
![]()
Motorun son ayarları yapıldı, teslim aldım:
![]()
MUTLU SON:
![]()
Bu arada motoru Ümraniye'den Halıcıoğlu'na getirene dek 20 km'lik yolda da bir ton olay geldi başıma. Daha motora bineli 3 dakka olmamışken sağda durdum, kaskımı düzeltiyordum, bir zabıta kamyoneti kasasını sol elciğime taktı, baya ses çıkarttı. Bende çizik yok, ama Zabıta'nın üstü çizildi :cherry: Ardından yolda babamın arabasına yakın kalmaya çalışmanın anlamsızlığını anlayıp kendi başıma yürüdüm devam ettim, otomobilden kalma alışkanlık ve dar yerden geçme konusundaki acemiliğim sebebiyle otomobil formatında, sağ şeritte ilerlerken yanıma gelen kırmızı CBF'i olan bir kurye, daha taze motorcu olduğumu anladı, "Hayırlı olsun yiğenim!" deyip bastı, gitti emniyet şeridinden. Ben emniyet şeridine girme konusunda kararsızken, arkama gelen bir polis aracı "düuuupp" dedi, aynadan baktım bişi işaret ediyor, anlamadım. Bir daha "düyuuup" dedi, aynadan bakınca içerdeki polisin eliyle emniyet şeridine girmemi işaret ettiğini anladım, dumur oldum. Köprüde dehşet rüzgar vardı, biraz zorlandım açıkçası. 80'i geçmeden eve vardım, yarım saat babamı bekleyip gittik zincir aldık. Akşam 9 gibi tekrar motora bindim, 1,5 saat eve 5km yarıçaplı alanda gezdim, yavaş gitme olayını kavramaya çalıştım. Tam eve dönerken 20m kala 2. viteste 5km/saat hızla gidilmeyeceğini öğretecek şekilde motoru stop ettirip ağır çekim sıola yatırdımKormua demiriyle sol elcikte minicik çizikler yaptım, nazar değmesin
Buradan tüm yardımları için Mete abiye çok çok çok teşekkür ediyorum, o olmasa şu an motorum olmazdı (cidden).
2. viteste 5km/saat hızla gidilmeyeceğini öğretecek şekilde motoru stop ettirip ağır çekim sıola yatırdım![]()
:mrgreen:
Allah canını almasın emi. Daha çok gülüyorum şuan ama yansıtamıyorum, kırılma diye.. :mrgreen::mrgreen:
Çok sevindim gerçekten. İlk ben öğrendim değil mi ? Emin misin.. ?Hava atayim biraz. :bounce:
Mete abiyi saymazsak ilk sen öğrendin![]()
Hayırlı uğurlu olsun Kütükcanım benim.Yaptığın en büyük kaza 5 km.lik süretinle bu kazan olsun.
Bekliyorum Mete ile ikinizi, şantiyeye gelin artık beğenirseniz şantiyeden yoksa İsveçlilerin tombalak köftesinden yediririm. Veya biz şantiyede yeriz Mete'yi İkea'ya göndeririz.![]()
Mete abiyi saymazsak ilk sen öğrendin![]()
E bidaha düşün istersen.... :cherry::cherry::cherry: Aklına sokan kim motor almayı?.... :wiinkk::bounce::bounce:
Hem metenin açmasını beklerdim.... Meteye kelek yapmışsın...Gerçi zaten pek doğru değil de.... :queen::queen::queen::queen:
Hayırlı olsun, güle güle gez.
Plakadaki poşet ne işe yarıyor anlamadım ?
İstesende almıyoruz zaten malum bahsettim biz Iso standartlarında iş yapıyoruz. Yabancı aracın güvenlik önlemini alamayız birde.
İkea'ya dalıp o dandik sosislilerden yedirmem ben size, isteyen tombalak köfte isteyen meşhur brokolili somondan yer. Hesaplar benden mekan sahibiyiz ne de olsa.![]()
Yok abi..Adım bile geçmemiş.... Heyecandan hatırlamamış bilene...r:
r: