ve motorum en sonunda geldi.

geçtiğimiz pazar ta ankaradan şırnağa en sonunda kamyon kasasında yolculuğunu tamamlayarak geldi.çok istememe rağmen o gün binemedim.ertesi günde nöbetçi olduğum için binemedim ama dün akşam çıkıp şırnak şeir merkezinde dolaştım.hayatımda ikinci defa sürücü olarak gidon başına geçtim ama sanki motorumla 40 yıldır berabermişiz gibi kullandım.gelelim izlenimlerime.

selesi bir kere çok güzel ve rahat.otururken sizi yormuyor.gidon tutuşu diğer scooterlardan farklı olarak cruiser gidonu gibi ve çok havalı.şırnağın şehir merkezindeki yollarda asfalt yok.kilit parke taşı döşeli.üstelik yollar çok bozuk çünkü neredeyse bütün kilit parke taşları ya tepecik yada çukur haline gelmiş sadece 50 m dümdüz gidebildim buna rağmen vibrasyon derecesi sürücüyü rahatsız etmiyor.gidon hakimiyeti kesinlikle kaybolmuyor.bunun dışında şırnakta çok motor yok.tahmini 50 tane falandır ama herkes bana garip garip baktı.sebebi de şırnakta tek kaskı benim takmamdı.umarım bunun devamı gelir ve daha çok insan kask takmaya devam eder.

Resim yok mu? :) Hayırlı olsun. Şırnak Türkiyenin diğer uçu helal olsun nerelerden getirtmişsin seni ayrı bir tebrik ediyorum.

hayırlı olsun 125zn ınş. dayanır o yollara ıst en ufak tumseklerde altını surutuyo

yeni motorun hayırlı olsun binbir zahmetle getirtmişsin
ayrıca motor sevdan için ayrıca tebrik etmek istiyorum
şırnak dki motor kullananlara örnek bir davranış gösteriyosun

umarım hayatın bundan sonra daha zevkli hale gelir

benden bir tavsiye bence o yollarda motorunu çok fazla hırpalamadan mümkün oldugunca tek başına bin
hor kullanma motorunu ki uzun seneler binebilesin

tekrar hayırlı olsun

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motorunuz uğurlu kadimli olsun. Güle güle binmenizi dilerim.

geçtiğimiz pazar ta ankaradan şırnağa en sonunda kamyon kasasında yolculuğunu tamamlayarak geldi.çok istememe rağmen o gün binemedim.ertesi günde nöbetçi olduğum için binemedim ama dün akşam çıkıp şırnak şeir merkezinde dolaştım.hayatımda ikinci defa sürücü olarak gidon başına geçtim ama sanki motorumla 40 yıldır berabermişiz gibi kullandım.gelelim izlenimlerime.

selesi bir kere çok güzel ve rahat.otururken sizi yormuyor.gidon tutuşu diğer scooterlardan farklı olarak cruiser gidonu gibi ve çok havalı.şırnağın şehir merkezindeki yollarda asfalt yok.kilit parke taşı döşeli.üstelik yollar çok bozuk çünkü neredeyse bütün kilit parke taşları ya tepecik yada çukur haline gelmiş sadece 50 m dümdüz gidebildim buna rağmen vibrasyon derecesi sürücüyü rahatsız etmiyor.gidon hakimiyeti kesinlikle kaybolmuyor.bunun dışında şırnakta çok motor yok.tahmini 50 tane falandır ama herkes bana garip garip baktı.sebebi de şırnakta tek kaskı benim takmamdı.umarım bunun devamı gelir ve daha çok insan kask takmaya devam eder.

hayırlı olsun şırnak hakkında kısa kültür bilgisi verdigin için saol:) dememki neymiş o il sınırları içine girince kaskı cıkartıyomuşuz:D ki taşlanmıyalım:p

inşallah yollar da bölge halkının maddi durumu da düzelir de ülkemin hiçbir yerinde imkansızlıktan dolayı motosikletle tanışmamış olan kalmaz.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
2-3 tane daha mükerrer konu başlığı açmışsın. Motoru yeni almış olmanın heyecanından ötürü olduğunu düşünüyorum. :)

Tekrar hayırlı olsun diyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin Birde Motorun Resimlerini Koysaydın

hayırlı olsun Şırnakta anlattığına göre ilkleri yaşıyorsun kazasız sürüşler :cat:

arkadaşlar kusura bakmayın evet konuyu 3 kere açmışım.internetin azizliğine uğradım sanırsam biraz.modlardan özür dilerim.isteyerek olmadı.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca.en kısa zamanda fotoda ekleyeceğim aynı zamanda

Hayırlı olsun. Kask meselesinin Şırnak'taki diğer arkadaşlara örnek olması dileğiyle.

işte söz verdiğim gibi motorumun fotoları.bu akşam şırnakta dolaştık kendisiyle biraz.yeni mont,yeni kask ve yeni eldivenlerimi denedim.şöyle bir şırnağın dışına çıkar gibi olduysakta hemen merkeze evimize geri döndük.inanın arkadaşlar sanki çocuğum olmuşta onu gezmeye çıkartır gibiyim.çok mutluyum motorla gezerken.aklımdan herşey siliniveriyor.ha bu arada playa dikkat!!!

plakayı da uydurtmuşsun ne güzel işte ZN:) güle güle kullan :)

senden ricam biraz dikkatli sür oralarda. malum pek sevilen bi ilimiz değil ve hakkında hep olumsuz haberlerle bilgimiz oluyor Şırnak'ın. sanırım askeriyedesin :)

evet dostum askeri personelim.merak etme sen dikkatli olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar