ve beklenen oldu. motorumu bağlattım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar hepinize teşşür ederim. ilgilenmiş ve mesaj yazmışsınzı. ewet bile bile lades dedim ve hiç bir hak idda etme şansım yok biliyorum. benim derdim be para nede bukadar uğraştığım (bu gün cumartesi ve tam tamına 10 saat trafik şube müd. A şubesinde kaldım). motorumu ney olduğunu bilmediğim ellere bıratkım. aklım orda. acaba nasıl davrandılar motoruma.

O BENİM CANIMMM YAAA... :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cesaretinden dolayı seni kutlarım ehliyetsiz onca yol gidip gelmişsin

geçmiş olsun.sonuçta memurlar görevlerini yapmış.
ehliyeti yazın ortasında verenler utansın.

Arkadaşlar yapmayın böyle hatalar, ehliyetiniz yokken size arkadan bile çarpsalar 8/8 siz kusurlu pozisyona düşersiniz. Hele bir de arkadaki vatandaş yok benim boynum incindi yok burnum kanadı yok kılım döndü derse vay halinize... Memur arkadaşlar trafik zabtına yaralanmalı kazayı işaretlediği anda en az nezarette bir geceden başlar 3 ila 5 yılı bulacak bir mahkeme süreci de sizi bekler. Sonra uğraş dur. Ceza davası sizin lehinize sonuçlansa bile tazminat davası açarsa kişi mahkeme masrafları dahil birrrrrsürü sıkıntı yaşarsınız.
ÖNCE EHLİYET SONRA MOTOR....

geçmiş olsun bendede ehliyet yokken bağlattım 460 ytl ödemiştim ewlat acısı gibi koydu ama artık herşeyim tam korkmuyorum polisten

geçmiş olsun. ama adalet sistemi para üzerine kurulu ADALET ÜZERİNE DEĞİL.
herkes biliyorki taksicilerin çalışma kağıtları yok, kamyoncular uygunsuz saatde trafikde dolaşıyor, minübüsçülerin kağıtları yok plakasını alan kalantor akşam ki paraya bakıyo, gündüz herkesle akraba oluyorlar neyse devletin amiri memuru bunların hepsinden haberdar ama 2000ytl lik bir makineden 700/800 ytl almak adalet oluyor tabi otoparkda oturan lavukların maaşı çıkmak zorunda. bağdat caddesinde bakırköy sahilde pazar izinlerini hız yaparak tamamlayan ve en hızlı gidenin sözde en güzel kızı tavlıyacağına inanan lavukları görmüyorlar.
çokmu coştuk ne ?
boşver motorcular motorcularla gurur duyuyor.

geçmiş olsun tabii ama sonuçta adamlar da haksız birşey yamamışlar. yollarda o kadar hanzo motor sürücüsü var ki bunları ayıklamak için denetimler sıklaştı. sonuçta ortada bir kanun var ve herkesin buna uyması lazım. bende hala motor yok ama ehliyet var mesela.

kendimi senin yerine koydumda valla zor bişey .motor alıp ehliyetsiz çıkmak yada çıkamamak da zor dayanamaz çıkar insan. (işte o yüzden önce motor almak yerine ehliyeti almak lazım) , motoru bağlattıktan sona bırakıp gitmekde zor. geçmiş olsun ,hepimize ders olsun :)

Motosikleti
Forza 250
helal olsun.
türk polisi çalışıyor.

Geçmiş olsun dostum.Ne varki bence ehliyetsiz bu şekilde rahat dolaşman yanlış olmuş.Üzme kendini.:rendeer:

motoru aldigimin 2. haftasiydi ben de yakalandim.. memur dedi ki senin B ehliyetin var bisi olmaz korkma.. ikaz ederler ceza fln yemezsin..
:D ha B sınıfı ha ehliyetsiz.. aynı muameleyi gördüm.. 630 ytl cezayi yedim..
uslandım mı? hayır... bi daha ruhsatı verirmiyim? hayır
peki naapicam? bilmiyorum :D

gecmis olsun kardeş..

çok geçmiş olsun. yazılanlara baktımda ehliyeti olan bayya atıp tutmuş yok şöle yapacaksın yok böle almadan olmaz yol çıkma o zmn trafiğe. ee tabi tuzu kuru olan konuşur kolay sanki şimdi beklemek ağustosu ben ehliyet sınavına 5 dakka geç kaldım almadılar şimdi ağustosu mecbur beklemek zorundayım. artı yok polis işini yapıyor yok şöle yapıyor böle yapıyor bi kere Türkiye de herşey çifte standattır etiketi olana hiç bir şey olmaz her şey adamların keyfine göre çok adaletli bi yerde yaşıyoruz ya iyi yapmışlar ne güzel yapmışlar ki senin motoru bağlatıp senden ceza almışlar. tekrar geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar kızımı alabilmem için a2 ehliyetli bi arkadaş gerekiyor. bakırköy civarın oturan ve şu gariban kardeşine yardım elini uzatabilecek bir ehliyetli arkadaş gerekiyor. lütfeen motorumu daha fazla orda kalmasına göz yumamıyorum.:salut:

bende sene 1999 da mototumu baglatmıstım ertesi gun motoru almaya gittigimde gordugum manzara inanılmazdı hic bir agrızası olmayan motor calısmıyordu benzin dolu olmasına ragmen cektikleri alanda kendi kendine bitmis bu arada depo kapagıda acıktı aku bosalmıs ve grenajda cizikler vardı ne diyeyim bir kere ellerine düsmeyeceksin motorunu berbat hale sokuyorlar

herşeyden önce ehliyet arkadaşlar işte bakın bi ehliyet parası uçtu gitti devletin cebine girdi motor almadan önce ehliyet alın lütfen herkes bu konuda duyarlı olsun ehliyet çok para alamıyoruz die bi tabir kullanmak çok saçma çünkü motor ehliyetten daha pahalı tekrar geçmiş olsun keşke daha ucuz yapsalarda herkes gidip alsa :cat:

muratd' Alıntı:
ehliyetsizlikten 600ytl,peşin ödersen 450 oluyor(15gun süresi var)
ruhsat senin ise problem yok ama başkasının üzerineyse 200ytl ye yakın da ondan yiyeceksin...

Ben bu ruhsatin baskasinin ustune olmasinin ne gibi bir suc teskil ettigini anlamıyorum. Yani kardesiniz size ait bir motora binerse suç mu işlemiş oluyor?

Ehliyetsizlik tamam. Onun cezasi kesiliyor da ruhsat yüzünden niye ceza kesiliyor anlamış değilim. Bir bilen varsa nedenini yazabilir mi lütfen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar