ve beklenen oldu. motorumu bağlattım

ozy

Geçmiş olsun, ders olmuştur umarım... ben ehliyeti almama bi kaç gün kala yedim cezayı 450 adliyeye 50 YTL çekme ücreti 6 YTL otopark bide arabayla dolaşıp harcadığın benzin/mazot ve Zaman da cabası. motoru da 650 ye verdim :pr: ölü fiyatına kimse almıyodu sinir oldum arkadaşıma heba ettim gibi bişi oldu (Motor: 96 honda titan, 1300 YTL aldım 2005 de...)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mengu16' Alıntı:
Polisler kesinlikle hain değiller bence , Görevlerini yapıyorlar !

Geçen yazdan beri 3 tane ehliyet sınavı oldu . Alsaydınız ehliyeti !

Ben 26 kasımdaki sınava girdim , Aldım A2 yi !
:cat:

Mengu16 haklı, hem suçlu hem de güçlü olunmamalı.

Allahım sen yardım et tüm ehliyetsizlere...!!!

Yau alana kadar yakalanmasak bari...Neyse borç harç bi ehliyet almak lazım...Kardeşim bu motor illetide öle durduğu yerde durmuyorki insanın kanı kaynıyor makineyi gördükçe...Motor kenarda yatarken ben otobüse yada arabaya nasıl bineyim bu trfik şartlarında...Yok yok ehliyet almak şart oldu artık...600 ytl yau ciddi rakam... :)

Huckle' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun....
Önümüzdeki hafta ben de bir Dylan alıcam ama ehliyet Ağustos başında.. Eksik belgeyle yakalanmamak dilekleriyle..

Arkadaşım sakın böyle bir hata yapma bence. Polisler sonuna kadar haklılar. Bende ehliyetim olmadığı halde motor aldım ve insan binmeden duramıyor. ben kesinlikle E5 gibi ana yollarda kullanmıyorum sadece mahallede biraz biniyorum aksamları. Aslında binmiyorum. Motoru kullanamadan beklemek çok zor bir durum. Herkese önce ehliyet almalarını tavsiye ediyorum. Eskidendi o ehliyetsiz dolasmalar falan artık bu konuda taviz yok.

Bu arada 1 temmuzdaki sınav da 8 temmuza ertelenmiş KPSS sınavı var mış o gün. Ehliyetsiz arkadaslara duyurulur.

Ehliyetsiz sürmeyin siz de. İyi olmuş çevirip bağladıkları, hiç kusura bakmayın. Önce kurallara uymak lazım. En basiti ehliyet kuralına uymayan başka kurallara nasıl uyacak?

Istanbul gibi bir yerde yapmazdim bu hatayi gecmis olsun.Ben Antalyadayim ehliyetimi alana kadar otobana bile cikmak istemiyorum.Kimin ne zaman karsina cikacagi belli olmaz.

Çok geçmiş olsun kardeş. Benimde ehliyetim yok, şimdi almak istiyorum taaaa temmuzu beklemek zorunda kalıyorum. Ne olurdu aralara bir sınav daha sıkıştırsalardı.

pfff icim sıklıyor bedede ehlıyet yok ama bınmeden duramıom munubus yolunda bınıom orda polis olmuo yazıldık kursa ama temmuza kadarda ben motora motorda bana bakamaz bınmem lazım üfff cok kotu bisey bu

üzücü bi durum.ama görünen köy kılavuz istemez demişler.bilinçli olmak zorundayız.ehliyet yoksa motorda yok.polisler sadistmiki ceza kesince zevkten 4 köşe olsun. ehliyetsiz bir kişi gelip size çarpsın bakalım , veya bi tanıdığınıza.hemen sinirlenir " ehliyeti bile yokmuş ..... " deriz.... ne bizim nede başkasının canı 2. sefer yanmasın.
geçmiş olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun demicem çünkü bile bile çıktın ama motoruna üzüldüm neyse
herşey kısmet daha beterde olabilirdi ya ehliyetsiz kaza yapsaydın ve birini
yaralasaydın hayatında daha mutlu olamazdın:pale:

güzel abim neden ehliyet almıyorsun kiiii.... şimdi yapacağın masraf ehliyetin fiyatını 2 katı olacak ne güzel motorun varmış caf caflı hemde... diyecek bişey bulamıyorummm

Geçmiş olsun. Aman ehliyetsiz kullanmayın aynı yerde bende çevrilmiştimsertifika vardı ehliyet yoktu ama yırttım işte.

Esas allah korusun bir yaralanmalı kaza olursa başın daha beter derde girer aman dikkat.

BBRR gonderdıgın lınk e baktım scooter hurdalıgı gıbı...:)
arkadasın durumu ıcın soylıyebılecegım tek sey.....
kendi düşen ağlamaz..!! ehliyetim yok diyorsun oyleyse trafiktede yerin yok.!!

geçmiş olsun

valla inan bende motoru alalı 1 hafta oldu ve ehliyetim yok. istanbulun nerdeyse gezmediğim yeri kalmadı. sanırım çevre yollarında güvenlik şeridine fazla yaklaşmamak gerekiyor. :) genelde orda çeviriyor çünki motorizeler. neyse geçmiş olsun. ya hani yasa çıkıyordu yok efendim 150 cc'nin altı herhangi bir ehliyetle kullanılacak felan diye. varmı bilgisi olan .?

kardeş çok geçmiş olsun artık 800 lirayı mecbur gözden çıkarıcan allah sabır versin e motorize ekip sen ehliye yok deyince ne yaptı direk gel benlemi dedi?

ne diyebılır abi gel bi caybahcesınde cay ıcelım sona mı otoparka gıdelım dıcek adam bıkmıstır habire ehlıyetsız surucu yakalamaktan

Geçmiş lsun arkadaşım. Bugünlerde çevirme çok var. Motorlar ucuzladı ve herkes 1-2 bin liraya motor alıp kendini sokağa atıyor. Kazala ve motorlarla yapılan kağkaçlarda arttı. Birde sonuçta bu iş için ödediğin para cezası verdiğin vergiden fazla. Hükümet için iyi bir kazanç kapısı. Yani nereden bakarsan bak bu tip vakalar artarak devam edecek gibi.

Bende bugün direksiyon sınavına girdim. Hiç işimi şansa bırakmadım. Zaten bahtsız adamındır kesin daha garajdan çıkarken alırlar motoru eliimden dedim. Öyle 2-3 aydır bekliyorum.

önce ehliyet sonra motor!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar