Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Samimi olarak üzüldüğünüzü biliyorum. Bazı konularda farklı düşündüğümüz, gergin denebilecek tartışmalara girdiğimiz arkadaşlar bile samimi ve medenice geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor. Konu sağlık olunca hepimiz karşıdakiyle empati yapabiliyoruz. Bu duyguyu barındıran tüm forum arkadaşlarımı selamlıyorum. Hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum.
Trafik yoğundu, araçlar dip dibeydi. Uygun takip mesafesi olsa sağa kırmayacaktı elbette. Ama oldu işte bir kere. Çok da üzüldüler hakkaten. En az benim kadar korktular. Kaza yaptığım insanların medeni insanlar olmasına da sevindim ayrıca. Napıyosun, görmüyor musun diye böğrünen tipler de olabilirdi.
Daha önce de belirttiğim gibi korumalarımdan asla taviz vermiyorum ve dün de en az şansım ve anamın duası kadar korumalarımın beni koruduğunu öğrenmiş oldum. Kevlar pantolon ne işe yarar, kalcadaki sas-tec koruma ne işe yarar dün itibariyle test ettim. sağ omzumda ve sırtımın sağ tarafında hafif bi ağrı var, tam da boyun korumanın bastığı yerler. Ama boynumda hiçbir ağrı sızı yok. Tam tersi hatta daha kötüsü de olabilirdi. Hiçbir şekilde görüşü, sollama öncesi omuz üzerinden cankurtaran bakışını engellemiyor boyunluk. Geri geri park ederken motorun arkasını tam anlamıyla göremiyorsun ama, o kadar döndürmüyor kafayı. Ama geri geri park ederken şimdiye kadar hiç sorunla karşılaşmadım. Haa bir de erkek sürücüler benzincide pisuvarı kullanmak isteyince birtakım sorunlar yaşayabilecekler
Bir de arkadaşlar aklımızda bulunsun. Kaza yapan birini gördüğümüzde, yapacak çok birşeyimiz olmasa bile en azından iyi misin sorusunu soralım. O durumda ilaç gibi geliyor. Yukarıda bir arkadaşımız yazmış, kendisiyle ilgilenen olmadı diye. Gerçekten çok zor bir durum. Allah kimseye o çaresizlikte o korkuyu yaşatmasın. Biri yanınıza yanaşınca yalnız olmadığınızı anlıyorsunuz, seni daha iyi anlayabilecek biri var yanında. Güç alıyorsun, güveniyorsun. Size çarpan kişinin ve diğer araçların da haliyle tavrı değişiyor. Bu önemli bir konu. Bu satırları okuyan arkadaşlar, çok birşey yapacak olmasanız da en azından iyi misin sorusunu soralım lütfen.
Bu arada motoru servise bıraktım. karenajlar gitti haliyle. Karşı taraf da ehliyet ruhsat vs fotokopisini yollayacak bugün. Onları da servise ulaştıracağım. Umarım çok uzun sürmez bu işler.
Sağlıcakla kalın,