VazeLin motosikLetin metaL yüzeyLerini korumak içinmiş :)

yazyı okumam biter bitmez koptumya resmen çok süpermiş:queen::queen:
paylaşım için çok teşekkürler:)

yazyı okumam biter bitmez koptumya resmen çok süpermiş:queen::queen:
paylaşım için çok teşekkürler:)

Şimdi bu senin okur okumaz anladığını mı gösteriyo.. Ondan mı belirttin okumam bittiği anda koptum diye:mrgreen:
Bak ben kopmadım, demekki anlamamışım :mrgreen::mrgreen:

niahuauhhua

abLaa yaa yemin ediyorum iLk görüşme fırsatında bu fıkrayı anLatcam sana gene de anLamaz ve güLmessen başka bi fıkram var eğer onu da anLamaz ve güLmezsen başka bi fıkram var eğer ona da güLmessen başka bir fıkram var eğer iLLe onu da anLamassan başka bi fıkram.... ohoooo cok manasız bi döngü içindeyimmm

abLa anLatcam ben sana

niahuauhhua

abLaa yaa yemin ediyorum iLk görüşme fırsatında bu fıkrayı anLatcam sana gene de anLamaz ve güLmessen başka bi fıkram var eğer onu da anLamaz ve güLmezsen başka bi fıkram var eğer ona da güLmessen başka bir fıkram var eğer iLLe onu da anLamassan başka bi fıkram.... ohoooo cok manasız bi döngü içindeyimmm

abLa anLatcam ben sana

Fıkraları anlama sorunum yok çok şükür.. ::miiz1::
Ama burnum kalktı galiba beğenmiyorum hiçbirini :mrgreen:

Bildiğime göre metalin oksijenle temasını önlediği için krem sürülüyor.Ben de bando takımındaki zilleri parlattıktan sonra babam zillere kırem sürmemi söyledi. Ben de nasıl yani dedim.Sonra anlattı bana sebebini herneyse sürüdk zillere dove kremi ziller hiç kararmadı. :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ohoooo kopan kopana yaw :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar