Varaderoya benzeyen bir Honda

Geçen gün şirinevler honda servisinin önünde bizim cbrın boyutunda ama kafası aynen varadero olan bir motor gördüm. Ön farı varaderonun aynısıydı. Custom birşeye benzemiyordu. Kuyruk lambası ise cbrınkinden küçüktü. Her yerine baktım ama tüm stickerları sökülmüş olduğu için modelini bulamadım. Var mıdır bu modeli bilen?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Varadero 125 var o olmasın :)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Honda_XL125V_Varadero

images

images

Son düzenleme:
Malesef değil. Bu zaten eski cbr 125in farı baya çirkin bişey :) Makine enduro değildi baya ss naked arası birşeydi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:44 ----------

konu güncel

Kle 500 ? Gerçi enduro değil demişsiniz.

Cbf 1000 ? Vfr 800 de aklıma geldi ama tanıma pek uymuyor gibi. Küçük makine değiller. Markasını da mı göremedin ?

Belkide baktığın motor honda değildi? Farı pek benzemesede şekli varaderoya benziyor. Aradığın bu olmasın? :

mondial-rx3-01.jpg

Birde bizim ülkede satıldığını hiç duymadığım hondanın varadero 125 modeli var:

Honda-varadero125DLX-sta1.jpg

Son düzenleme:
Ben buldum aradığın motoru bajaj 150 f.Boyutu Cbr kadar.Kafa grenajı ve farı da varaderoya benziyor.Mobildeyim resim atamıyorum.

Foruma giremedim internetim yoktu diye. Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler ama gördüğüm motor hondaydı bütün stickerları sökülmüştü motor bloğunda honda yazıyordu ordan baktım 600f falan değil yahu en güncel kasa varaderonun ön farı vardı eminim zira varadero hayranıyım :) Bulamayacağız heralde sağlık olsun her gün geçiyorum ordan bir daha görürsem fotoğrafını atarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar