Van-Hatay Seyahatimiz

Günaydın Motosiklet NeT hayranları arkadaşlar, 922 km olarak planladığımız Van - Hatay turumuz 13 Mayıs 2011 saat : 05:00 itibarı ile Toplam 10 Motosiklet 12 kişilik ekibimiz ile Van dan hareket ile gerçekleşecektir.
Detaylar ve Fotoğraflarımızı yine burada bulacaksıız.Allah kaza bela vermezse yol güzergahımız aşağıdaki gibidir.
Amacımız ise sadece motosiklet sürmektir, yoksa gezmek bahane :queen: saygılar :rendeer:
111szu.jpg

Şimdiden iyi gezmeler pardon sürmeler:p. Bu arada R1 ile o yolu yapmakta eminim ayrı zevk verir:mrgreen:

Not:Yola çıkarken agrı kesici ve kas gevşetici stoklamayı unutma:p

şimdiden iyi gezmeler pardon iyi sürmeler:p. Bu arada R1 ile o yolu yapmakta emiminm ayrı zevk verir:mrgreen:

Not:Yola çıkarken agrı kesici ve kas gevşetici stoklamayı unutma:p

:queen: teşekkürler abim, alışığım merak etme, asıl diğer pilotlarımız düşünsün, malum eksoz sesi :queen::queen:

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
Güzergahınız da Gaziantep de var sanırım Antebe geldiginiz de mutlaka görüşelim arkadaşlar özel den telefon numaramı atıyorum yolunuz acık olsun rabbim kaza bela vermesin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
otopsici nick li abi de gelecez diyordu.13 mayısta dörtyoldan geçerken senin de yanına uğrarız görüşürüz diyordu herzaman beklerim buralara tüm van ekibine kazasız,belasız,zaiyatsız bol keyifli gezi yapmanız dileğimle farınız ve yolunuz açık olsun...

Son düzenleme:
otopsici nick li abi de gelecez diyordu.13 mayısta dörtyoldan geçerken senin de yanına uğrarız görüşürüz diyordu herzaman beklerim buralara tüm van ekibine kazasız,belasız,zaiyatsız bol keyifli gezi yapmanız dileğimle farınız ve yolunuz açık olsun...

Evet kendiside geliyor, dörtyoldan geçiyormuyuz tam bilmiyorum,eğerki geçecek olursak zaten biginiz olur.merka etmeyin

yolunuz açık olsun allah c.c yardımcınız olsun kazasız belasız istedığınız yere varırsınız inşallah fotolarıda paylaşın lütfen nerelere gitmişsiniz görelim

iyi yolculuklar

Adana' ya geçmeyi düşünürseniz bekleriz.
Keyifli sürüşler. Ş.Urfa' dan otobana girdikten sonra 2 radar kontrol noktası var.
İskenderun ayrımına kadar. Hız limitlerinize dikkat edin keyfiniz kaçmasın.:cat:

Allah kaza bela vermesin inşallah.Yolunuz her daim açık ve keyifli olsun.Tek sıkıntınız yorgunluktan olsun,o da tatlı ve huzurlu bir yorgunluk olsun...Allah'a emanet olun...

dayanamadın yazdın demi
abi git yat sabah uyanamıyacan

Son düzenleme:

VIA

Verilen güzergah kesin değildir Siirt'ten sonraki kısım Batman-Mardin-Viranşehir-Urfa olarak değiştirilebilir. Katılan tüm arkadaşlarıma kazasız sürüşler diliyorum.

VIA

gittik geldik gezmedik tozmadık fotoğraf çekemedik

Konu açılmış birkere bence forumdaşlarlada paylaşılmalı yada hiç başlık açılmamalıydı !! Böyle biraz tuhaf oldu sanki ufak tefek şeyler takıntı yapılmamalı sizdekileri yükleyin bende Hatay'dan Sivas'a olan kısmı yüklerim fazla bişey yok bende :queen: ama olanı yüklerim.

arkadaş ben hataydaki şöförler kadar efendi şöför görmedim geçiş hakkı motosikletlide olmasa bile araçların tamamı motosikletlilere yol veriyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar