Van da Deprem 7.2... OTOPSİCİ İyi misin ?

Otopsici arkadaşımız bildiğim kadar ile Van da idi. Onun gıyabında van da olan arkadaşlarımız ses verirse içimiz rahatlar bir nebze.

Şimdi aklıma geldi, arkadaşımız sağlık personeli olduğu için büyük olasılıkla başını kaşıyacak vakti yoktur şu an

Son düzenleme:
facebook'ta saat 1'e doğru marco'nun videosunu yayınlamıştı. sora yok piyasada. inş. iyidir :(

Van'da elektrikler kesilmiş ondan dolayıdır ben de arkadaşıma ulaşmaya çalışıyodum biraz önce telefonunu açtı neler oluyo tam bilmiyorum ama telefonlar da uzun süredir kapalıydı.

Van'dan duyduğumuz kadarıyla en fazla hasar Erciş de olmuş, şehir merkezinde de hasarlı ev çok fazlaymış, yıkılanlarda varmış, Ercişle Van arasındaki üniversite lojmanlarında yıkım olmamış, Van merkezdeki bazı evlerde tüm eşyalar yere düşmüş, üni. lojmanlarında öyle birşey olmamış, merkezde yeni ev satın almış bir tanıdığımızın apartmanı çökmüş ...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yardım etsin,
Depremi İstanbulda beklerken van'da kendini gösterdi.
Ölümün nereden ve nasıl geleceğini kestirmek hakikatten çok zor.
Ölenlere Allah rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Moderatör
Allah yardimcilari olsun, zor, gercekten cok zor. Yasamadan bilinmez, Allah'da kimseye yasatmasin.

Ya ben tv bakamıyorum arkadaşlar.Gözüm kulağım sizlersiniz.Malum yurt hayatı.Ama küçük tv'lerden alacağım olmuyor.Otopsici arkadaşımızın telefonu vs varsa arayalım.Herkese geçmiş olsun.

Van'daki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun! Yaralılara acil şifalar dilerim!

100 e yakın tutuklu ceza evinden kaçmış.
herkez can derdinde valla..
allah herkezin yardımcısı olsun...

Kocaeli İl Temsilcisi
allah yardımcıları olsun 7 şiddetindeki deprem hakkaten çok ciddi bir sarsıntı hayatını kaybeden tüm insanlara allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim , 7.4 lük depremi çok yakınen bilen bir insan olarak çok zor çok...

otopsici arkadaşımızdan ses soluk varmı ?

Motosikleti
750x
Israil'den yardım teklifi gelmiş..

Tanri herkese yardim etsin, cok zor bi durum. Acil sifalar dilerim. :salut:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçmis olsun dileklerimi gönderiyorum.
Insallah en ucuz hasarla atlatiriz.

Arkadaşlar, Van' da "VIA" var bir de. Ben aradım kendisini az önce korkarak, birşeyi yok:) Fakat, "Evim çatlaklarla dolu" dedi. "Binaya hiç girmedim, havaalanına gidiyorum motorla" dedi (orda çalışıyor). "Herhangi birşeye ihtiyacın var mı?/Olursa bilgim olsun!" dedim, teşekkür etti-birşey söylemedi.

Ben VIA'yı yeniden düzen kurana kadar arayacağım, elimden birşeyler gelirse yapacağım, buradan size bilgi vermeye devam edeceğim, gücümün yetmediği durumlarda yardımınızı isteyeceğim.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Ölü sayısının 1000'e kadar çıkabileceğini söylüyorlar.
Ayrıca 6 ay boyunca artçı depremler devam edebilirmiş.
Üstelik artçı depremler hasarlı binaları yıkabilecek güçte olabilirmiş :pale:

Ulen felaket tellalı gibiyim :pr:

Yok o misyon bugün bana ait. Simoncell yi de bu konuyu da ben açtım. Kurşun falan döktüreyim ben

biraz önce Vanlı bir arkadaşla görüştüm, eskiden binalar yüksek değildi dedi, şimdilerde olmaması gereken yüksekliklerde binalar muhtemelen rüşvetle yapılmıştır diyor, şimdi bu kanunsuzluğun cahilliğin faturası masum insanlara çıkacak, bu durumu onaylayan sorumlular bakalım her zamanki gibi yırtacaklar mı?

ne tuhafdır ki deprem haberinde aklıma gelen ilk şey birkaç gün önce o bölgedeki hakkında rahmetine kavuşan şehitlerimiz aklıma geldi, artık tabiki deprem takdiri ilahi ama son zamanlardaki bölgenin tavrını beğenmiyorduk zaten ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar önce Allahtan ölenlere rahmet yaralılara ve hastalara acil şifalar dilerim.Oradaki insanlarımızın ihtiyaçları olacakatır MT olarak hemen bir topik altında giyecek yardım yapalım derim.Hemen eşyaları toparlar kargo ile yollarız.Valilik bu işte yardımcı olur diye düşünüyorum...Para yardımı için ben kaynaklara pek güvenmediğim için bizlerden birisi bizzat ilgilenecekse onuda yapalım derim....

Arkadaşlar, Van' da "VIA" var bir de. Ben aradım kendisini az önce korkarak, birşeyi yok:) Fakat, "Evim çatlaklarla dolu" dedi. "Binaya hiç girmedim, havaalanına gidiyorum motorla" dedi (orda çalışıyor). "Herhangi birşeye ihtiyacın var mı?/Olursa bilgim olsun!" dedim, teşekkür etti-birşey söylemedi.

Ben VIA'yı yeniden düzen kurana kadar arayacağım, elimden birşeyler gelirse yapacağım, buradan size bilgi vermeye devam edeceğim, gücümün yetmediği durumlarda yardımınızı isteyeceğim.
İşte arkadaşlık budur! Tebrik ederim cezerye.Yardım edebileceğimiz bir şey olursa hiç düşünmeden söyle.Herkese tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.Biz büyük bir aileyiz...Gerçekten büyük...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar