al benden de bi soru
üç geçmiş
üç gün
üç de gelecek üç gün
kaç gün eder.??
7 GÜN EDER
Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir?
Klinik prosedür şöyledir:
1-Doktorun elinin değdiği herhangi bir eldiven yüzeyi hastalara değmeyecektir.
2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir
7 GÜN EDER
Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir?
Klinik prosedür şöyledir:
1-Doktorun elinin değdiği herhangi bir eldiven yüzeyi hastalara değmeyecektir.
2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir
15 gün mü acaba?
gt06 dostum bu ne ya her soruya doğru cvp veriyon yoksa senle kaynağımız aynımı merak ettim valla.![]()
Ohooo arkadaşlar bir soru soruyorsunuz cevabını beklemeden diğerine geçiyorsunuz...Çorba yapmışsınız topici.Kaç sayfa geldik bu kadar hiç karışmamıştı:farao: Bu topicte olacaksanız,topicin düzenini bozmayın lütfen.
Soru... Soru... Soru... Soru...
Buyrun o zaman sanırım soru sırası yine bende...
Barometrenin düşmesi neyi gösterir?
YERÇEKİMİNİ DERMİŞİM...r:
yerçekimini gösterir dersem nasıl olur
Barometrenin düşmesi neyi gösterir?
YERÇEKİMİNİ DERMİŞİM...r:
yerçekimini gösterir dersem nasıl olur
Yok yok değil hiç biri değil......
Fazla uzatmadan cevabı verip sıramı savayım bari...
Barometrenin düşmesi duvara daha sağlam monte etmemizi gösterir.....
sağlam monte etmemek sakarlığı göstermez mi gt06 kardeş benim ilk cvp daha mantıklıydı ama neyse senin dediğin olsun.ben mi sorayım sen mi soracan????