valla bu son bunuda bilin ama bu zorrr

al benden de bi soru

üç geçmiş
üç gün
üç de gelecek üç gün
kaç gün eder.??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
7 GÜN EDER

Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir?

Klinik prosedür şöyledir:

1-Doktorun elinin değdiği herhangi bir eldiven yüzeyi hastalara değmeyecektir.
2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir

7 GÜN EDER

Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir?

2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir

DOKTOR ELDİVENLERİ ÜST ÜSTE GİYEREK ÖNCE İLK HASTAYI AMELİYAT EDER,

DAHA SONRA EN DIŞTAKİ ELDİVENİ ÇIKARTARAK DİĞER HASTAYI AMELİYAT EDER,

EN DIŞTAKİ ELDİVENİ ÇIKARTIRKEN TERSİ DÖNECEĞİ VE HASTAYA DEĞEN KISMI İÇE GELECEĞİ İÇİN BU ELDİVENİN İÇ KISMI DIŞA GELECEK ŞEKİLDE TEKRAR GİYER VE DİĞER HASTAYI DA BU ŞEKİLDE AMELİYAT EDER...

gt06 dostum bu ne ya her soruya doğru cvp veriyon yoksa senle kaynağımız aynımı merak ettim valla.:p

Moderatör (forrap)
Ohooo arkadaşlar bir soru soruyorsunuz cevabını beklemeden diğerine geçiyorsunuz...Çorba yapmışsınız topici.Kaç sayfa geldik bu kadar hiç karışmamıştı:farao: Bu topicte olacaksanız,topicin düzenini bozmayın lütfen.

7 GÜN EDER

7 gün dedin ama açıklamasınıda istiyorum belki salladın ...

15 gün mü acaba?

degil.........

Son düzenleme:
gt06 dostum bu ne ya her soruya doğru cvp veriyon yoksa senle kaynağımız aynımı merak ettim valla.:p

Valla benim 1994 yılında adnan ersan saplantım vardı tüm kitapları elimde mevcuttur. Soğuk bilmeceler , memişhane duvar yazıları vs....

O zamandan sonra herhangi bir merakım kalmamıştı taki burada sorular karşıma çıkana kadar.

Ohooo arkadaşlar bir soru soruyorsunuz cevabını beklemeden diğerine geçiyorsunuz...Çorba yapmışsınız topici.Kaç sayfa geldik bu kadar hiç karışmamıştı:farao: Bu topicte olacaksanız,topicin düzenini bozmayın lütfen.

Aslında çok bi karışıklık yok sadece cihan arkadaşımız sırasını beklemeden soru sordu o kadar.

YERÇEKİMİNİ DERMİŞİM...:pr:

cihan kardeş 3 geçen gün 3 gelecek gün 6 gün eder bide içinde bulunduğumuz gün ettimi yedi gün.yanlış mı acaba

Buyrun o zaman sanırım soru sırası yine bende...

Barometrenin düşmesi neyi gösterir?

yerçekimini gösterir dersem nasıl olur

Son düzenleme:
sahibinin sakarlığı gösterir.:pr:

Yok yok değil hiç biri değil......

Fazla uzatmadan cevabı verip sıramı savayım bari...

Barometrenin düşmesi duvara daha sağlam monte etmemizi gösterir.....

Yok yok değil hiç biri değil......

Fazla uzatmadan cevabı verip sıramı savayım bari...

Barometrenin düşmesi duvara daha sağlam monte etmemizi gösterir.....

sağlam monte etmemek sakarlığı göstermez mi gt06 kardeş benim ilk cvp daha mantıklıydı ama neyse senin dediğin olsun.ben mi sorayım sen mi soracan????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar