valla bu son bunuda bilin ama bu zorrr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte yeni sorunuz :) hayırlı uğurlu olsun....:p

Her tarafi agaclik düz bir arazide bir insan ülüsü bulunur,
dedektifler arastirir arastirir ama ölüm sebebini bulamazlar,sadece elindeki veriler sunlardir,adam takriben yirmi yaslarinda, orta boylu sportmen yapili,esmerdir.
Üzerinde spor giyim ,sol kolunda bir saat, sag ic cebinde bir ceb telefonu ,belinde bir silah birde kücük bir bicak , gözünde gözlük sirtindada bir cantasi vardir,
dedektifin süpheleri sunlarmis , kalpten değil ,vurulma değil, hayvan saldirisi hic değil ,gasp değil darp değil,vs her türlü olasiligi düsünmüs ama bulamamis,
sizce bu mechul ölümün sebebi nedir, nasil ölmüs olabilir.?

Muhahahaha.
Belki kene ısırmıştır.
Bu adama kesin yıldırım çarpmış. Düz arazide, üstünde her türlü metal cisim var. Bildim, değil mi?

Muhahahaha.
Belki kene ısırmıştır.
Bu adama kesin yıldırım çarpmış. Düz arazide, üstünde her türlü metal cisim var. Bildim, değil mi?

ı-ıııhh diiil...
aslında çok kolay, biraz dikkat gerektiriyor...
hadi zorlayın beyninizi biraz :)

Zehirlenmiş. Ormandan yemiş yemiştir.
Dur, dur buldum. Her tarafı ağaçlık arazide adam yolunu kaybetmiş ve en sonunda susuzluktan ölmüştür.

Zehirlenmiş. Ormandan yemiş yemiştir.
Dur, dur buldum. Her tarafı ağaçlık arazide adam yolunu kaybetmiş ve en sonunda susuzluktan ölmüştür.

varya helal sana,, hayal gücün çok kuvvetli,, senden başkada düşünen yok zati :)
ama yine yalnış cevap :p

Bu arada, kalb değil kalp. İkinci olarak seni bağlaçlara özgürlük hareketine katılmaya çağırıyorum. Ondan sonra da noktalı harflere vergi iadesi yaparak nokta dağıtacağız. Profesyonel dedektif bulamamış, biz nasıl bulacağız.
Kalp değil dememiş ollsaydın adamın kalp pili var ve sağdan kalpliymiş, telefon çalınca kalp pili bozulmuş ve ölmüş diyecektim ama değil.

Bu arada, kalb değil kalp. İkinci olarak seni bağlaçlara özgürlük hareketine katılmaya çağırıyorum. Ondan sonra da noktalı harflere vergi iadesi yaparak nokta dağıtacağız. Profesyonel dedektif bulamamış, biz nasıl bulacağız.
Kalp değil dememiş ollsaydın adamın kalp pili var ve sağdan kalpliymiş, telefon çalınca kalp pili bozulmuş ve ölmüş diyecektim ama değil.

Türk Dil Kurumu gibi adamsın mübarek :) aslında ben imla olayına dikkat ederim ama bunu bir yerden arakladığım için direkt copy paste yaptım :) yani bu benim suçum değil :)

Buldum. Bu adam paraşütçüymüş. Gerizekalı dedektifin sırt çantası sandığı şey paraşüt çantasıymış. Bu adamın paraşütü ağaca takılmış. Bıçakla kesmiş. Sonra cep telefonunun pili bitmiş. Tabancayı ne yapmış, bilmiyorum. Kesin magandadır, havaya ateş açmıştır. Sonra da yağmuru yeyince zatürreden gitmiştir.

Buldum. Bu adam paraşütçüymüş. Gerizekalı dedektifin sırt çantası sandığı şey paraşüt çantasıymış. Bu adamın paraşütü ağaca takılmış. Bıçakla kesmiş. Sonra cep telefonunun pili bitmiş. Tabancayı ne yapmış, bilmiyorum. Kesin magandadır, havaya ateş açmıştır. Sonra da yağmuru yeyince zatürreden gitmiştir.

bravo sonunda buldun,, sadece paraşüt çantası demen yeterliydi :) senaryoların bir harika doğrusu :)

Gavur beyin fırtınası diye birşey icat etmiş, bende yıllardır kasırgalar esiyor, he he he :).

Moderatör (forrap)
Selam arkadaşlar...
Eee ben geldim soru kalmamış:salut: Hadi bakalım water sor varsa sorun,madem bildin:)

Çünkü ben tek başıma saatte bir kova taşırım. O da hiçbir değirmeni döndürmez.
Taşimasu diye Serdar Ortaç'ın iğrenç bir şarkısı vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar