valla bu son bunuda bilin ama bu zorrr

Moderatör (forrap)
Biraz garip bir soru ama düşününce bulunabiliyor rahatlıkla...
Adamın biri bazı kelimeleri seviyor bazılarından ise nefret ediyor.Neden acaba ?

Örnekler;

Sevdikleri:Ferrari,Lotto,Kırıkkale,Çanakkale,illegal,Cellat.. .v.s

Sevmedikleri:Tofaş,Adidas,Kırklareli,İstanbul,legal,Azrail...v. s

Evet arkadaşlar,bu adam neden bu kelimeleri sevmiyor ?

Ferrari sevdiğine göre vatan haini. Gözüm hiç tutmadı bu adamı. Hani McLaren sevseydi bir şeyler düşünürdük.

Adam içinde aynı harften iki tane yan yana olan kelimeleri seviyor...Diğerlerini ise sevmiyor.

Teşekkür ederim forrap.

İzin verirseniz ben bi soru sormak istiyorum. Yayınlandımı bilmiyorum ama yayınlandıysada özür dilerim.

Kayhan ve arda ayran içiyorlar.
Bora ve oya soda içiyorlar.
ahmet ve halenin ne içtiklerini bulunuz????

a) Gazoz b) Çay c) Kahve d) Süt e) Limonata

Ne alaka demeyin elbet bi alaka vardır:)

Son düzenleme:
Bu sorulmuştu daha önceden ama bilenler sayılı (5x, sen biliyorsun).
Anne kurtçuk, baba kurtçuk, yavru kurtçuk toprağın üstünde gidiyorlarmış. Sonra toprağa girmişler ve ayrı yollardan belli bir süre ilerleyip toprak üstüne çıkmışlar. Yavru kurtçuk deliklere bakmış ve "2 tane delik var" demiş. Bu nasıl oluyor?

Bu sorulmuştu daha önceden ama bilenler sayılı (5x, sen biliyorsun).
Anne kurtçuk, baba kurtçuk, yavru kurtçuk toprağın üstünde gidiyorlarmış. Sonra toprağa girmişler ve ayrı yollardan belli bir süre ilerleyip toprak üstüne çıkmışlar. Yavru kurtçuk deliklere bakmış ve "2 tane delik var" demiş. Bu nasıl oluyor?

Yavru kurtçuk ya sayı saymayı bilmiyor yada yalan söylüyor:queen: :queen: :queen: :queen:

Sayı saymayı bilmiyor. Bildin :queen: .

Yırtık don misali bazen araya giriyorum.
Kusuruma bakmayın lütfen... :rendeer:

Sıra bende ise yine soğuk sorularımdan bir tane sorayım.

Gözleri bozuk birisi göz doktorunun verdiği gözlüğü taktıktan sonra da gazeteleri okuyamıyordu niye?

:queen: :queen:

Ben size kazık bir soru bulayım da görün...

Aşağıdaki cümledeki boşluklara yazıyla öyle sayılar yazın ki cümlenin bütünü doğru olsun. (Örnek:eek:tuziki)

Bu ilginç cümlede ................ tanesi sesli, ................. tanesi de sessiz olmak üzere toplam .................... tane harf var.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben size kazık bir soru bulayım da görün...

Aşağıdaki cümledeki boşluklara yazıyla öyle sayılar yazın ki cümlenin bütünü doğru olsun. (Örnek:eek:tuziki)

Bu ilginç cümlede ...OTUZSEKİZ....... tanesi sesli, ...ELLİÜÇ..... tanesi de sessiz olmak üzere toplam ...DOKSANBİR... tane harf var.

bu arada herkese günaydın :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar