- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Düşünmeğe devamxxxxx' Alıntı:nasıl kafa oluyo:silent:
Düşünmeğe devamxxxxx' Alıntı:nasıl kafa oluyo:silent:
Çift okey gelmişte ondanchopper250' Alıntı:Mevlana neden dönüyormus?:cat:
tatildeyim ben şu anda ama sizlerden kopamadımforrap' Alıntı:Çift okey gelmişte ondan
Bu arada sen tatile gitmiyormuydun:silent: Yoksa orda da dayanamayıp girdin mi neteYa da yalan mı oldu tatil olayı?
bildiniz mi bunu:cherry:xxxxx' Alıntı:ben sorayım şimdi size
her erkekte bulunur kiminde uzundur kiminde kısa ve evlendikten sonrada karısı kullanır nedir bu:queen:
xxxxx' Alıntı:bildiniz mi bunu:cherry:
chopper250' Alıntı:noolduuu bea. Bi tatile çıktık dükkan kapanmış:cyclopsan şişşştttttt millet neredesiniz bea:silent: :mrgreen:
ustaoglu4840' Alıntı:mrb arkadaşlar bende yeni topici gördüm bunu kimse çözemicek iddaa ediyorum
3 arkadaş hamama gider yıkanırlar ve işleri biter ve kasaya doğru giderler hamamcıya borçlarının ne kadar olduğunu sorarlar ve hamamcı aynen şöyle der
kasaya bak orada ne kadar para varsa o kadar koy ve 1 kuruş al der
2.kişi gelir ve aynı soruyu sorar hamamcı yine kasaya bak orada ne kadar para varsa o kadar koy ve 1 kuruş al der
3.kişi gelir aynı soruyu o da sorar hamamcı yine aynı şeyi söyler kasaya bak orada ne kadar para varsa o kadar koy ve 1 kuruş al der
akşam olur ve başka hiç müşteri gelmez hamamcı günün cirosunu belirlemek için kasaya doğru gider ve bir bakar ki kasada para olmadığını görür.
soru şu sizce en başında kasada ne kadar para vardı??
NOT:1 kuruş 40 dirhem eder (eski bilmece old.için dirhem mirhem var )
unutmayın 1 kuruş=40 dirhem
haydiyin bakalım