Uzun yol motoru

Merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım evli ve bir çocuk babasiyim motor almak istiyorum uzun yola uygun sele rahat çok motor tecrübem yok 10 bin km kadar su ana kadar motor kullandım 150 cc vitesli asya motor ama şuan biraz daha kaliteli uzun yolda rahat edebileceğim motor arıyorum sürekli uzun yolda motor kullanan arkadaşlardan motor tavsiyesi bekliyorum herkese teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boss Hoss big block V8 :cat:

Surekli derken?
Sehir dışı emeklilik sonrası gezi için mi?
Normalde hafta sonu bir yerlere gitmekse maksat 250cc herhangi bir motor işinizi görür ama racing=Super sport (yarış motoru) almayın rahat konfor olmaz uzun yoldan bahsediyordu 650cc motorlar işinizi görür benim hayalim Honda 750x veya ucuz yollu enduro tarzı mondial rx3evo var 11-12.000tl forumda konusu var adamlar 120-130km kadar çıkıyor demişler tip BMW 650gs ye benziyor not; mondial değil çinli Zongshein üretiyor piyasadaki tüm çinli lerdeb 2 basamak daha yüksek kalitede ama bir japon değil tabi

Su şekilde çatalca da oturuyorum çok İstanbul trafiği ile isim yok super sport düşünmüyorum sadece hafta sonları ve uzun izin günlerinde Çanakkale İzmir Antalya gezilere çıkmak istiyorum bazen yurt dışı bu yapiya uygun rahat kendini ispatlamış bir motor arıyorum butcem 20 bin maximun cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

34 yaşındayım sizinle aynı kriterler e sahibim. Ben sıfır inazuma F aldım çok memnun tavsiye ederim.

Yakıt ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşadınz mi peki Aspenda

Dediğim gibi motosikletı sıfır aldım. Şuan hiç pir sıkıntı yok uzun yolda yakıt gayet iyi şehir içi normal, daha azını istiyen bisiklete binsin bence o hiç yakmıyor.artçım memnun ben memnun. Yedek parçada sıkıntı yaşadım yada yaşamadım diyemem ama suzuki sonuçta yaşayacağımı zannetmiyorum.

Öküz inazuma iyidir. Tek eksiği ABS dir.

Ben de 38 yaşındayım. Inazuma kullanıyorum. Bir çocuğum var benim de.

Senden farklı olarak her gün 1.köprüyü geçerek Anadolu - Avrupa işe gidiş-geliş yapıyorum.

Yeşil pasaportum var fırsat buldukça Yunanistan Bulgaristan seyahatlerim oluyor kısa kısa.

Senin motor geçmişine ve kullanım amacına en uygun alettir.

Yakıt konusu için ehh işte az yakmaz çok abartmaz.

Yedek parça ve servis fiyatları için aynı iyimserliğe devam edemeyeceğim. Sözde kullanıcı dostu marka olan Toyota bir aracım var Suzuki de onu aratmıyor. Japonlar sağdan soldan hırpalıyorlar :sunny: Darbelere alışıyorsun bir süre sonra ya da başka şansız kalmıyor :)

Yukarıda neden " Öküz Inazuma" dedim :) https://youtu.be/_KRE1LX4TW0 bu forumdan "Jaridan" nickli arkadaşın Yunanistan videosunu seyredince anlarsın. yardım bulabilmek için çok zor bir konumda moturu yatırdığı zaman Inazumanın sağlamlığına nasıl tepki veriyor izlemeni tavsiye ederim :)

Akhunturk Kesinlikle bakacağım şimdi :) teşekkürler. Aspenda teşekkür ederim size de. montrello 20 bin yukarda belirtmiştim

2006 model leri falan olsa çok masraf çıkartır mı tavsiye eder misiniz mephamd ?

250 cc grubunda rahat konforlu yolculuk olacaksa Inazuma F tavsiye ederim. Yedek patça biraz pahalı deniliyor. Yakıt b3nce makul. 200 - 250 km git gel mesafelere bir kaç kez günü birlik seyahat yaptım. K3nfi adıma çok memnun kaldım. Yedek parça pahalılığı illa ki kaliteyi de yanında getirir. Şu an 250 cc grubunda yeni modelli motosikletler olarak beklentinizi katşılayacak tek motosiklet budur zannımca.

Jonvolkan peki inazuma ile inazuma F farklı mı yani ne gibi farklar var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar